“O Benim En Büyük Eleştirmenim”: Mumbai Kızılderililerinden Piyush Chawla, Özel Geri Dönüş Sezonunun Arkasındaki Kişiyi Açıkladı

oKMaDeM

New member
Şu anda Hindistan Premier Ligi’nin (IPL) 2023 baskısında Mumbai Kızılderililerini (MI) temsil eden kıdemli Hintli iplikçi Piyush Chawla, Cuma günü mevcut sezondaki dirilişinin sadece geri dönüşünü işaret ettiği için değil, aynı zamanda Onu hiç en üst düzeyde oynarken görmemiş olan altı yaşındaki oğlu için oynamak istedi. Hindistan Premier Ligi (IPL) maçında Gujarat Titans’a (GT) karşı 27 turluk galibiyetin ardından Mumbai Kızılderilileri (MI) hız oyuncusu Akash Madhwal, kaptanı Rohit Sharma’nın ondan biraz sert uzun toplarla başlamasını ve isabetliliğe konsantre olmasını istediğini söyledi. .

“Pekala, sadece bir geri dönüş yapmak istedim çünkü oynama dürtüsü vardı. Daha önce tüm kamplara gitmezdim ama bu yıl tüm kamplara katıldım. Gujarat Kriket Derneği bana çok yardımcı oldu ve Parthiv Patel bana çok yardımcı oldu. Bundan sonra, DY Patil, Mushtaq Ali ve Vijay Hazare olmak üzere tüm turnuvalarda oynadım. Maçlarda bowling oynamak istedim, filelerde yeterince bowling oynadım” dedi. maç.

“Bu (bu sezon) çok şey ifade ediyor çünkü mesele sadece geri dönüş değil. Oğlum için de oynamak istedim çünkü beni oynarken görmemişti. Beni gördüğünde çok gençti. Şimdi anlamaya başladı. 6 yaşında olmasına rağmen daha iyi.Ama oyunu gerçekten takip ediyor ve oyunu anlıyor.Bu yüzden gerçekten oyunu oynamak ve onun için özel bir şey yapmak istedim.Oyundan hemen sonra oyunu gözden geçiriyor.Benimle veya telefonda oturuyor O benim en büyük eleştirmenim.” kıdemli bacak döndürücü ortaya çıktı.

Piyush, IPL 2023’te MI’nın bir parçası olarak harika bir sezon geçiriyor, ortalama 18.78 ve 7.59 ekonomi oranıyla 19 wicket alıyor. En iyi rakamları 3/22. 34 yaşında şimdiye kadarki en iyi IPL sezonunun tadını çıkarıyor. Bu sezon en yüksek üçüncü kaleci. Piyush, Hindistan’ı en son 2012’de temsil etmişti.

176 kaleyle, IPL’de tüm zamanların en yüksek üçüncü kaleci oyuncusu.

IPL 2022’nin bir parçası değildi ve MI ile ligin 2021 baskısında sadece bir maç oynamıştı.

GT tarafından ilk vuruşu yapan MI, 20 üstlerinde tahtaya 218/5 koydu. Açıcılar Ishan Kishan (20 top üzerinden 31) ve kaptan Rohit Sharma (18 top üzerinden 29), 61 turluk hızlı bir açılış standıyla hızlı bir başlangıç sağladı.

Ancak Rashid Khan, MI’yı 88/3’e düşürmek için açıcılar ve Nehal Wadhera’yı (15) kaldırdı. Oradan bir ‘Suryakukar Yadav şovu’ oldu. Vishnu Vinod (20 top üzerinden 30) ile dördüncü küçük kapı için 65 turluk bir stand koydu. Suryakumar, ilk IPL yüzyılını 49 topta 11 dörtlü ve altı altılı 103 * vuruşla attı.

Rashid Khan (4/30), GT için bowling oyuncularının seçimiydi. Mohit Sharma’nın da bir küçük kapısı var.

219’u kovalayan GT, en başından küçük kapıları kaybetti. Vijay Shankar’dan 29 turluk bir vuruşa rağmen 55 / 5’e düşürüldüler. Ancak David Miller (26 topta 41) ve Rahul Tewatia (13 topta 14) arasındaki 45 turluk bir ortaklık, GT’nin üç rakama ulaşmasına yardımcı oldu.

Görevden alınmalarının ardından mücadeleyi sürdüren Raşid Han oldu. Taraf rekabetin dışında görünse bile, altıları marjın düşürülmesine yardımcı oldu ve tarafının net koşu oranının darbe almasına izin vermedi.

Afgan çok yönlü oyuncu, üç dörtlü ve 10 altılı olmak üzere sadece 32 topa 79* vurdu. Alzarri Joseph (7*) ile 20 üstlerinde GT’yi 191/8’e çıkarmak için dokuzuncu kalede 88 turluk bir duruş sergiledi. MI maçı 27 koşuyla kazandı.

Akash Madhwal (3/31), MI için bowling oyuncularının seçimiydi. Piyush Chawla (2/36), IPL 2023’teki etkileyici koşusuna da devam etti. Jason Behrendorff da bir wicket aldı.

Suryakumar, maç kazandıran yüzyılı için ‘Maçın Adamı’ ödülünü kazandı.

Bu galibiyetle MI, puan tablosunda yedi galibiyet ve beş mağlubiyetle üçüncü sırada yer alıyor. Toplam 12 puanları var. GT, sekiz galibiyet ve dört mağlubiyetle hala zirvede. Toplam 16 puanları var.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu yazıda bahsedilen konular