“MS Dhoni’nin Arkamda Durduğunu Bilmek…”: RR Star’ın CSK Clash’ten Fanboy İfşası

oKMaDeM

New member
Dhruv Jurel, MS Dhoni’nin önünde vuruş yaparken baskı yapmadığını açıkladı.© AFP

Sınırsız Hintli vurucu Dhruv Jurel, sezonun şimdiye kadarki buluntularından biri oldu. Rajasthan Royals için bitirici rolünü üstlendi ve yönetimin gösterdiği güvenin karşılığını verdi. Perşembe günü Chennai Super Kings’e karşı Jurel, sadece 15 teslimatta 34’lük bir kamera hücresi oynadı ve takımını toplam 202’ye çıkardı. Maçtan sonra konuşan Jurel, bunun yerine MS Dhoni’nin önünde vuruş yaparken baskı yapmadığını açıkladı. CSK kaptanının varlığı onun için bir motivasyon kaynağı oldu.

“Dhoni bey ile aynı sahayı paylaştığım için çok şanslıyım. Onu çocukluğumdan beri oynarken izliyorum. Üzerimde herhangi bir baskı hissetmiyorum. Öte yandan bu bir motivasyon görevi görüyor. Bilmek beni motive ediyor.” Jurel maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Arkamda durup beni izliyor olması benim için yeterli” dedi.

CSK karşısında oynadığı 34 turluk kamera hücresi hakkında konuşan 22 yaşındaki oyuncu, sadece takımın ihtiyacına göre oynadığını söyledi.

“Oyunu basit tutmaya çalışıyorum. Her yere vurabileceğimi biliyorum. 4-5 fazla kala sopaya gittiğimde biraz zamanım oldu. Top koşusunda altı-yedi için gol atıp atmadığımı biliyorum. toplar, bunu örtbas edebilirim” diye ekledi.

Şimdiye kadar bitirici olarak gösterdiği performansla ilgili olarak Jurel, yönetim tarafından kendisine verildiğini ve saatlerce ağlara vurarak hazırlandığını söyledi.

“Bu [finisher’s] yönetimin verdiği yer o yüzden ben de öyle çalışıyorum. Daha az topa sahip olduğumu ve büyük koşular yapmam gerektiğini düşünmüyorum. Her top için altı vuruş yapmak zorunda kalacak kadar çok çalıştım” dedi.

Maçtan bahsetmişken RR, CSK’yı 170/6 ile sınırlayarak 203 hedefini başarıyla savundu.

Bu yazıda bahsedilen konular