“MI Kazanan 5 ve CSK 4 Dışında…”: Virat Kohli Eleştirmenlere Sert Sözlü Mesaj Verdi

oKMaDeM

New member
Pazar günü Royal Challengers Bangalore’nin vuruş dayanağı Virat Kohli, IPL açılışında beş kez şampiyon olan Mumbai Kızılderililerine karşı kesin galibiyetlerinin ardından çok mutluydu, ekibin odaklanmayı sürdüreceğini ve ivmeyi korumak için işleri düzgün bir şekilde yürüteceğini umuyordu. Kohli (49 top üzerinden 82 değil) ve kaptan Faf du Plessis (43 top üzerinden 73), Pazar günü Mumbai Kızılderililerine karşı RCB’yi sekiz kalelik bir galibiyetle ateşlemek için ateşli ellili vuruş yaptı. “Muhteşem galibiyet. Yıllar sonra eve dönüş. Bu skoru elde ettikleri için vurucularına teşekkür ederiz. Tilak (Varma) iyi vuruş yaptı. Kendimizi desteklemeye devam ettik. Önce Faf gitti, sonra ben katıldım. Bugünkü gidişattan çok memnunum. ,” dedi Kohli maçtan sonra.

“Mumbai’nin beş kez kazanması ve Chennai’nin dört kez kazanması dışında, en çok kez kalifiye olduk, bu yüzden tutarlı kriket oynuyoruz. Bu sadece odaklanmak ve en dengeli takım olmaya çalışmakla ilgili. Bunu oynamamız gerekiyor. Sadece daha iyi yürütmemiz gerekiyor.” Mohammed Siraj, MI’yı 5.2’de üçe 20’de bırakmak için üç fazladan sonra 3-0-5-1 rakamlarıyla gidişatı belirledi.

“Yeni top biraz yanıltıcıydı, ancak yeni topla onları yere indirerek momentumu değiştirdik. Tüm yoğunluklarını sıfırladık. Küçük kapı oldukça iyiydi. İyi alanları vurduk ve atıcılar üzerinde baskı kurmaya devam ettik.” Kohli dedi.

Karn Sharma, dört vuruşundan iki küçük kapı toplayarak iyi bir büyü yaptı.

“O (Karn) olağanüstüydü, o solak oyuncuyu elinden aldığında, bu harika bir bowling oyunuydu. Geçen yıl çok iyi bowling oynuyordu.

“Bizi hemen öne geçirdi. IPL’nin ilk oyunu ve böyle bir performans sergilemek harikaydı.” RCB kaptanı ve maçın oyuncusu Faf Du Plessis, bowling oyuncularının oyunu kurduklarını övdü, ancak son 17 topta 48 tane yedikten sonra slog over’ları geliştirmeleri gerektiğini kabul etti.

“Bizim yaptığımız gibi başlamak güzel. Powerplay’de Siraj kuyruğunu kaldırdı ve gidişatı belirledi. Oyuncularımız vuruş sıralarında planlarına sadık kaldılar.

“Açıkçası son 2-3 over’da geliştirilecek bir şeyler var. Topun dışında tempoluysanız, oynamak çok kolay değildi ve bunda spinner’lar için bir şeyler vardı” dedi.

Kohli ve du Plessis, kovalamacayı başlattıktan sonra 148 yıllık bir ortaklığı paylaşırken bir vuruş oyunu sergilediler.

“Burada ilk kez ev sahibi bir oyuncu olarak oynuyorum ve bu özel bir oyuncu, özellikle de Virat Kohli ile vuruş yapıyorum. Üzerinden enerji sekiyor.” MI kaptanı Rohit Sharma, bu pistte 30-40 tur eksik olduklarına üzüldü ve ayrıca bowling oyuncularını planları yerine getirememekle suçladı.

“İlk altıda sopayla harika bir başlangıç yapmadık. Ancak Tilak ve diğer birkaç vurucu gerçekten iyi bir çaba gösterdi. Ancak topla iyi bir performans sergileyemedik. İyi bir sahaydı. sormak için,” dedi Rohit.

“Herhangi bir hedef koymadık ama potansiyelimizin yarısına bile ulaşmadık ve 170’e ulaştık. Muhtemelen 30-40 koşu daha ideal olurdu.” MI, öncelikle Tilak Varma’nın 84’lük sansasyonel vuruşu nedeniyle iki kişilik 171’e ulaştı ve Rohit, genç solak vurucuya şapkasını çıkardı.

“Pozitif bir insan, aynı zamanda oldukça yetenekli. Oynadığı şutlardan bazıları çok cesaret gösterdi. Bizi rekabetçi bir toplama ulaştırmak için Tilak’a şapka çıkartıyoruz.” MI, yaralı pacer Jasprit Bumrah hizmetlerini kaçırdı.

“Son 6-8 aydır Jasprit Bumrah’sız oynamaya alıştım. Tabii bu farklı bir kurgu ama birinin elini kaldırıp adım atması gerekiyor. Bunun üzerinde duramayız. Sakatlıklar bizim işimiz değil.” kontroller.”

()

Bu yazıda bahsedilen konular