Masterchef’in son kısmında veda eden isim muhakkak oldu

Karbulut

Member
Ekranların yemek müsabakası Masterchef 2021’de eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında Mert, Rabia, Eren, Pelin, Burcu, Ateş ve Milhan vardı.

Heyetinde Mehmet, Somer ve Danilo Şeflerin yer aldığı müsabakada, ana eserin sumak olduğu bir yemek yapmaları istendi. Mühletin sona ermesinin akabinde Eren, Burcu, Ateş ve Pelin müsabakada kalmayı garantilerken, Milhan, Rabia ve Mert ikinci tıpta yarıştılar. İkinci cinste Danilo Şef’in kuzu incik yemeğini yapmaları istendi.

Kuzu İncik yemeği daha sonrasında ise yarışa veda eden isim Milhan oldu.

Mehmet Şef Milhan akabinde yaptığı açıklamada “ Uzun vakittir buradasın. Hakikaten bu işi sevdiğin hayli aşikâr. Arkadaşlarına büyük motive oldun, başarılı olmalarını sağladın. Her vakit yanındayız.” dedi Danilo Şef “Gerçekten hayli üzülüyorum” dedi.Milhan ise gözyaşlarına boğuldu. Somer Şef ise ” Kapılarımız sonuna kadar açık” dedi.

Milhan ise yaptığı açıklamada; ” Birinci çıkarım diye umuyordum. Elendim artık, benim buraya gelme hedefim merhum annem için. Savaştım sonuna kadar bütün başarılarım onun içindi. Daha da gururlandırmaya devam ediyorum annemi. Hakikaten ayrılık fazlaca güç oluyormuş Masterchef’te. Benim için erken bir ayrılık oldu. Nitekim hayli sıkıntı, sözler tabir etmiyor hiç bir şeyi. Düzgün ki tanımışım arkadaşlarımı, şeflerimi” dedi