“Lord Rinku Günü Kurtardı”: Kolkata Knight Riders Takım Arkadaşının Gujarat Titans Galibiyetinden Sonra Rinku Singh’e Nihai Övgüsü

oKMaDeM

New member
Rinku Singh’in, Kolkata Knight Riders’a Pazar günü Gujarat Titans’a karşı olası olmayan bir galibiyet veren saldırıya karşı çarpıcı finali, kendisi de 40 top 83 atan takım arkadaşı Venkatesh Iyer tarafından ona yeni bir “efendi” lakabını kazandırdı. KKR, yedek kaptan Rashid Khan’ın ilk şapkayı kaydettiği Gujarat Titans’a karşı yenilginin ağzından mucizevi bir üç kalelik galibiyet alırken, yolda 21 toptan yenilmemiş 48’lik bir finalde arka arkaya beş altı atarak acımasız en iyisi -Trick of IPL 2023. “Trick of IPL 2023. “Tırnak ısırtan bir bitişti, maçı kazandığımız için son derece mutluyuz. Koçumuz her zaman herhangi bir günde 200 sayı atabileceğimizi söylerdi. Iyer maçtan sonra “Hedef 200, sessiz taşmalar olamaz. Ben sadece planlarımı uygulamaya çalışıyordum” dedi.

“Nitish ve benim iyi bir ortaklığımız vardı. Ne yazık ki bir yerlerde yolumuzu kaybettik ama Lord Rinku günü kurtardı. Dürüst olmak gerekirse, hâlâ kazanabileceğimize inanıyorduk. Bu bize son baloya kadar asla pes etmememiz gerektiğini öğretiyor.” Iyer, zaferin takım için “büyük bir moral” olacağını söyledi.

“Kazanmayı bir alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Çok formda değildim. Bu gece dışarı çıktım ve olabildiğince geç oynadım. Bowling oyuncuları hızlıydı ve ben de onların temposunu kullanmaya çalıştım ve bu benim avantajıma oldu.” dedi Iyer, üçüncü wicket için KKR kaptanı Nitish Rana (45) ile 55 top 100 turluk duruşundan bahsetti.

Gujarat Titans’ın yedek kaptanı Rashid, Rinku’yu tüm olasılıklar kendi tarafına yığıldığında olağanüstü bir vuruş sırası oynadığı için de övdü.

Rinku, KKR’nin 30 toptan 56’ya ihtiyacı olduğunda devreye girdi, ancak Rashid’in hat-trick’i oyunu neredeyse Gujarat Titans lehine mühürledi.

Bununla birlikte, solak vurucu pes etmedi ve sondan bir önceki son iki teslimatta Josh Little’a altı ve dört için vurduktan sonra finalde Yash Dayal’dan beş altılı topa vurdu.

“Bizim için zor bir maç, özellikle de bir kaptan olarak benim için. Son turda 30’dan fazlaya ihtiyacınız var, geçen yıl kazandığımızda da aynı şey bizim için oldu. Bundan öğreneceğiz, daha da önemlisi iyi bir kriket oyunu ve iyi bir kriket oyunu.” “Taraftarlar buna bayılırdı. Daha çok, (Yash Dayal) planlarına güvenmek konusunda en rahat olduğu şeyle ilgiliydi,” dedi Rashid.

“Rinku inanılmaz şutlar oynadı ve oynama şekli ve bitirme şekli için ona teşekkür ediyoruz. Basit tutun, tutarlı bir şekilde doğru alana vurun ve T20’nin konusu bu.” Rashid, Pazar akşamı 204/4 vuruş yaparak maçı kaybettiği için bazen 250’lik skorların bile güvenli olmadığını söyledi.

“Bir bowling oyuncusu olarak her zaman doğru bölgeye vurmaya çalışıyorum. İstediğimizi aldık. 190 istedik ve 200 aldık.”

“Bir bowling birimi olarak yeterince savunmamız var, ancak bazen T20’de 250 bile iyi görünmüyor. Bundan olumlu şeyler alın, rekabette hala erken ve bundan ders alın” dedi.

Bu yazıda bahsedilen konular