Lewis Hamilton, 'Gerçeküstü' Mercedes'e Veda Konusunda Duyguları Kontrol Altında Tutmak İçin Mücadele Ediyor

oKMaDeM

New member
Lewis Hamilton'ın dosya fotoğrafı© AFP

Lewis Hamilton, Mercedes'le yaptığı son Cuma antrenmanının “çok gerçeküstü” olduğunu, takımda geçirdiği 12 yılın ardından duygularını kontrol altında tutmaya çalıştığını söyledi. Yedi kez şampiyon olan sürücü, Abu Dhabi Grand Prix'sinde Ferrari'leri geride bırakarak beşinci oldu ve geçen Pazar günü Katar'da yaşadığı kasvetli yarışın ardından Pazar günkü yarışta unutulmaz bir final yaşama umuduyla günü tamamladı. Ocak ayında Ferrari'ye katıldığında 40 yaşına girecek olan Hamilton, “Bugün daha iyi gitti” dedi. “Çok gerçeküstü! Kıdemli mühendislerle birlikte geldiğimde, araçta hazırlanırken orada olmaya ve her anın tadını çıkarmaya çalıştım ve bundan gerçekten keyif aldım.

“Araç, garajdaki adamlar ve mühendisler çok özel. Bu takımı çok seviyorum.”

“McLaren ve Ferrari çok hızlı ve benim biraz zaman bulmam gerekiyor!”

Yedi sürücü şampiyonluğunun altısını Mercedes ile kazandıktan sonra, hem takım hem de Hamilton sezonu tamamlarken onlarla birlikte geçirdiği zamanı kutluyor ve Hamilton duygularını kontrol etmek için mücadele ettiğini itiraf etti.

“Bunun hiçbir hilesi yok” dedi. “Duygularımı kontrol altında tutmaya çalışıyorum ve bu yıl bu konuda pek iyi olamadım. Enerjimi araca, takıma ve takıma aktarmaya çalışıyorum.”

“Son bir kez daha deneyeceğim ve umarım araç bu gece çok fazla değişmez ve yarın orada olabiliriz.”

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu makalede bahsedilen konular