Kylian Mbappe 'Happy' Fransa milli takımına geri dönecek

oKMaDeM

New member
Kylian Mbappe'nin dosya fotoğrafı© AFP

Kylian Mbappe Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Milletler Ligi çeyrek finallerinde Hırvatistan'a karşı altı ay içinde ilk uluslararası sınırını kazanmak için ön hazırlık yaparken Fransa takım arkadaşlarıyla tekrar bir araya geldiğini söyledi. “Kendimi iyi hissediyorum, futbol oynamaktan mutluluk duyuyorum, burada olmaktan mutluluk duyuyorum,” dedi Fransa kaptanı Mbappe. 26 yaşındaki, Ekim ayında yaralanma nedeniyle iki maçı ve Kasım ayında iki maçı daha kaçırdı-antrenör Didier Deschamps, New Club Real Madrid'de hayata adapte olduğu için oyuncu için zor bir dönemde onu dinlendirmeyi seçti. Ancak Perşembe günü Hırvatistan'daki ilk ayaklı çatışmadan önce Mbappe, “gruba geri döndüğünden memnun olduğunu” söyledi.

“Burada olan takım arkadaşlarının çoğu, hemen hemen her zaman konuşuyoruz. Bazılarıyla tatile gidiyorum. Burada olmak bir zevk. Durum dışarıdaki insanlar için belirsiz olabilir, ancak her zaman dahili olarak netti.”

2018 Dünya Kupası şampiyonu, geçen yaz Real Madrid'e uzun süredir devam eden bir hamle yaptı, ancak kendi kabulü ile hüküm süren İspanyol ve Avrupa şampiyonları için en iyi formunu bulmayı farklıydı.

Mbappe, geçen sonbaharda bir skandalın merkezinde Himlfe'yi buldu ve İsveç basının adının ortaya çıktığını iddia ettiği bir tecavüz soruşturması hakkında rapor verdi. Ancak Aralık ayında, İsveç mahkemeleri davayı kimseyi kovuşturmadan kapattı.

Mbappe, “Bir kariyer doğrusal değil. Sizi mutlu eden ve işe geri dönen şeylere geri odaklanmalısın. Eğer işleri farklı yapmak zorunda kalsaydım? Daha iyi oynardım,” dedi Mbappe, 2024'ün sonuna bakarak.

Fransa, Paris'teki Stade de France'da üç gün içinde dönüş fikstürüne ev sahipliği yapmadan önce Perşembe günü Hırvatistan'ı ele geçirdi.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir beslemeden otomatik olarak üretilmiştir.)

Bu makalede belirtilen konular