Kriket Dünya Kupası – “Tam Altta…”: Afganistan Antrenörü Jonathan Trott, Yeni Zelanda’ya Mağlup Edilen Takımın Sahadaki Performansını Patlattı

oKMaDeM

New member
Yeni Zelanda’nın elindeki 149 sayılık darbenin ardından öfkeli Afganistan başantrenörü Jonathan Trott Çarşamba günü, Dünya Kupası maçında takımının sakatlanmasının ardındaki nedenin ortalamanın altında yakalama olduğunu belirtti. Afgan saha oyuncuları Chepauk’ta beşe kadar yakalama kaybetti ve asıl faydalananlar Tom Latham (68) ve Glenn Phillips (71) oldu, çünkü ertelemeler Kiwis ikilisinin beşinci wicket için 144 turluk bir standı bir araya getirmesine yardımcı oldu.

Maç sonrası basın toplantısında Trott, “Bunun baskı olmadığını söyleyebilirim. Son zamanlarda ben görevde olduğumdan beri bu durumun biraz fazla yaşandığını düşünüyorum” dedi.

“Yani istatistiklere baktığınızda ne yazık ki yakalama açısından en altta yer alıyor. Yani bunun gelişmesi gerekiyor. Bunun antrenmanlarda üzerinde gerçekten çok çalıştığımız bir şey olduğunu düşünüyorum. artık oyunlarda da var” diye açıkladı Trott.

Bununla birlikte, eski İngiliz vurucu, 4/110 gibi riskli bir durumdan geri döndüğü için Black Caps’in hakkını verdi.

“Bence onlar (Latham ve Phillips) iyi oynadılar. Ancak vuruşları bir arada tutma şekillerine itibar edilmeli çünkü durum onlar için çok daha kötü olabilirdi. Gemiyi dengede tuttular ve savunulabilir bir toplam elde ettiler” dedi. .

Son zamanlarda Rashid Khan genellikle Power Play’lerde bowling oynamaktan uzak duruyor ve Trott bunun nedeninin her şeyden çok teknik olduğunu söyledi.

“Eh, biz sadece topun durumuna gelene kadar bekliyorduk… Rashid topu tutabileceğini hissettiğinde çünkü açıkça her iki yönde de döndürmesi gerekiyor ve top o kadar yeni ve kaygan olmadığında.” Ancak Trott, takımının genel bowling standardından memnundu.

“İyi bowling oynuyorduk, diye düşündüm ve onları iyi bir şekilde kontrol altına aldık. Sonra Azmat geldi ve üst üste iki kaleyle oyunun gidişatını değiştirdi. Ve sonra Rash (Rashid) kendine bir wicket aldı.” Ancak Trott, kalenin yavaş oynamasına rağmen bunun düşük skorlu bir saha olmadığını ileri sürdü.

“Kesinlikle bunun 130’luk bir topyekun saha olduğunu hissetmedim. Evet, sonlara doğru biraz daha fazla döndü. Ama yine de topaçları neredeyse beş, altı kez üst üste aldığımızı hissediyorum.

“Aslında onlar için tüm hasarı denizciler verdi (Yeni Zelanda) ve sanırım ilk güç oyununun sonunda 2’ye 28’dik, ki bu 280’i kovalarken muhtemelen takım üzerinde çok fazla baskı oluşturacaktır. oyuncular sırayı bozdu” diye imzaladı.

Bu makalede bahsedilen konular