Kidman: 10 çocuğum olmadığı için pişmanım

Karbulut

Member
Ünlü aktris Nicole Kidman daha fazla çocuk yapmadığı için pişmanlık duyduğunu belirtti.

Marie Claire Avustralya mecmuasının 25. yıl sayısının kapağına konuk olan Kidman mesleğine ve çocuklara duyduğu sevgiye dair açıklamalarda bulundu.

Independent Türkçe’nin People’dan aktardığı habere bakılırsa, 54 yaşındaki ünlü aktris şu sözleri kullandı:

“Keşke daha fazla çocuğum olsaydı ancak bana bu biçimde bir baht verilmedi.”

Eski eşi Tom Cruise’la Isabella ve Connor isimlerinde iki çocuğu bulunan Kidman’ın halihazırda evli olduğu Keith Urban’dan da Sunday Rose ve Raith Margaret isimli çocuğu var.

Kidman ayrıyeten şu sözleri ekledi:

“Sevgimi 10 çocuğa verebilirdim. Fakat sorun değil zira öteki çocuklara annelik yapıyorum. 6 yeğenim var ve 12 yaşında bir çocuğun vaftiz annesiyim. Anneliği seviyorum, çocukları seviyorum. Değişik, eğlenceli ve filtresizler. daha sonrasında onların büyüdüğünü görürsünüz ve kendi yollarına gönderirsiniz.”

Metro’nun bildirdiğine göre daha evvel büyük çocuklarıyla olan bağına dair konuşan Kidman, Isabella ve Connor’la epeyce az temas kurduğunu belirtmişti. Kidman, Cruise’la ayrıldıktan daha sonra Isabella ve Connor babalarını takip ederek Scientology tarikatına katılmıştı.

Aktris ayrılıklarına karşın onları her vakit “koşulsuz sevdiğini” belirtmişti.