“Kelimeler…”: Naveen-ul-Haq’ın Son Instagram Gönderisinde Bir Aslan, Bir Kaplan ve Bir Eşeğin Hikayesi Paylaşıldı

oKMaDeM

New member
Naveen-ul-Haq’ın Virat Kohli ile yüzleşmesi, IPL 2023’ün en çok konuşulan olaylarından biriydi. Afganistan yıldızı Naveen’in oynadığı Lucknow Super Giants ile Virat Kohli’nin Royal Challengers Bangalore arasındaki bir maç sırasında işler neredeyse kontrolden çıktı. ikili hararetli bir tartışmaya girerken. Daha sonra LSG koçu Gautam Gambhir de dahil oldu. Olayın ardından her iki kriketçinin de sosyal medya paylaşımları netizenler için merak konusu oldu. Hayranlar neredeyse her gönderi paylaştıklarında hararetli tartışmalarıyla bir bağıntı buldular.

Naveen Cumartesi günü içinde bir mesaj bulunan bir aslan, kaplan ve eşek hakkında bir hikaye yayınladı. Videonun sonlarına doğru mesajda şunlar yazıyordu: “Zaman kaybının en kötüsü, gerçeği veya gerçeği değil, yalnızca inançlarının ve yanılsamalarının zaferini önemseyen aptal ve fanatikle tartışmaktır. İnsanlar var ki, biz ne kadar delil sunarsak sunalım, anlamaktan aciz kalıyorlar, diğerleri de ego, nefret ve küskünlükle kör oluyorlar ve tek istedikleri, haklı olmasalar bile haklı çıkmak.”

Naveen geçtiğimiz günlerde olayla ilgili açılmış ve karşılaşmanın ardından mücadelenin Kohli tarafından başladığını söylemiş ve delil olarak iki kriket oyuncusuna verilen cezaları göstermişti.

“Maç sırasında ve sonrasında tüm bunları söylememeliydi. Kavgayı ben başlatmadım. Maçtan sonra el sıkışırken Virat Kohli kavgaya başladı” dedi.

Cezalara baktığınız zaman kavgayı kimin başlattığını anlayacaksınız” dedi.

Kohli’nin tüm maç ücretleri kenetlenirken, Naveen bunun yarısını buldu. Karşılaşmada hızlı atıcı, herhangi bir rakip tarafından kışkırtılmadıkça kızak yapmadığını da söyledi.

“Sadece bir şey söylemek istiyorum, genellikle kimseyi kızdırmam ve yapsam bile bunu sadece bowling oynarken vuruculara söylerim çünkü ben bir bowling oyuncusuyum. O maçta tek kelime etmedim. Kimseyi kızaklamadım. Orada olan oyuncular, durumla nasıl başa çıktığımı biliyorlar.”

Vuruş yaparken veya maçtan sonra asla öfkemi kaybetmedim. Maçtan sonra ne yaptığım herkes tarafından görülüyor. Sadece el sıkışıyordum ve sonra (Kohli) elimi zorla tuttu ve ben de insanım ve tepki verdim” dedi.

Bu yazıda bahsedilen konular