Jose Mourinho, Roma’nın Avrupa Ligi Finali Yenilgisinin Ardından Kalabalığın Arasına İkincilik Madalyasını Fırlatıyor. Kol saati

oKMaDeM

New member
Jose Mourinho ikincilik madalyasını kalabalığa fırlattı.© heyecan

Jose Mourinho, ilk büyük Avrupa finalini Sevilla’ya kaybetmenin acı acısından sonra “çok yorgun” olduğunu söyleyerek Çarşamba günü Roma menajeri olarak geleceğini daha fazla şüpheye düşürdü. İspanyol takımı, Budapeşte’deki maçın 1-1 sona ermesinin ardından penaltılarda 4-1 galip geldi ve Paulo Dybala’nın açacağı, Roma defans oyuncusu Gianluca Mancini’nin kendi kalesine attığı golle iptal oldu. Böyle bir yenilgi, geçen yıl İtalyan tarafıyla ilk UEFA Konferans Ligi finali de dahil olmak üzere önceki beş büyük Avrupa finalinin hepsini kazanan 60 yaşındaki Mourinho için yeni bir deneyim.

Mourinho’nun hayal kırıklığı, ikincilik madalyasını kalabalığa fırlatmasından anlaşılıyordu.

Yenilginin hemen ardından “Bir antrenör olarak, kulübün sözcüsü olarak, her seferinde mücadele edemeyecek kadar yorgunum” dedi.

Mourinho, gazetecilere geleceğiyle ilgili soruların “şu anda önemli olmadığını” söyledi ve sezon sonunda tatile gitmeyi dört gözle beklediğini sözlerine ekledi.

Roma, Serie A’da bir maçla altıncı sırada.

Portekizli, finalde hakemlik yapmaktan hayal kırıklığına uğradığını ve bazı kararların adamlarının aleyhine olduğunu hissettiğini söyledi.

Bizden daha yetenekli bir takıma karşı baskı hissettik” dedi. “Bir maç kaybettik ama itibarımızı kaybetmedik.

“Kazandığım zaman bile evime hiç bu kadar gururlu gitmemiştim. Penaltılarda da çok çalıştık ama ikisini kaçırdık – ama hep birlikte, sadece penaltıcılar değil.

“Sevilla’yı tebrik ediyorum ama aynı zamanda oyuncularıma da tebrikler. Çocuklar evlerine huzur içinde, yaptıklarından gurur duyarak dönmeli. Bunlar benim Budapeşte’den gelen çocuklarım.”

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu yazıda bahsedilen konular