İzle: Sachin Tendulkar'ı Etkileyen 12 Yaşındaki Sushila Meena, Temiz Kaseler Rajyavardhan Rathore

oKMaDeM

New member
Sushila Meena, Rajyavardhan Rathore'a bowling oynuyor© X (Twitter)

Rajasthan Spor Bakanı Rajyavardhan Rathore, genç sansasyonel Sushila Meena ile karşılaşmak için ağlara çıktığında eski Hintli denizci Zaheer Khan'ın izlerini görme şansı yakaladı. Sadece birkaç hafta önce Sushila, tek bir gönderi kaderini değiştirmeden önce ortak bir hayat yaşıyordu. 'Usta Blaster' Sachin Tendulkar, geçen ay bowling hareketi Zaheer'inkine benzeyen Sushila'nın Habersunu paylaştı ve o andan itibaren sosyal medyada viral oldu. Rajyavardhan, X'in sol koldaki genç bowling oyuncusu Sushila ile yüzleşme girişiminin Habersunu paylaştı. Zahmetsiz hareketi ile aşağı indi ve teslimatını hızlandırdı. Rajyavardhan topu sürmeye çalıştı ancak top ortadaki direğe çarpınca çizgiyi tamamen kaçırdı.

Rajyavardhan, X'e şöyle yazdı: “Bitiya se temiz bowled hokar hum sab jeet gaye (Genç kız tarafından temiz bowling oynadıktan sonra hepimiz kazandık),” diye yazdı Rajyavardhan.

Bu çok önemli bir şey.#राजस्थान #Rajasthan #Spor #Mutluluk #Kriket pic.twitter.com/VFrezO92GT

— Albay Rajyavardhan Rathore (@Ra_THORe) 6 Ocak 2025
Sushila, Rajasthan'ın Pratapgarh'ındaki küçük bir köyden geliyor ve kriket aşkını üç yıl önce buldu. Eğitim ve tesis eksikliğine rağmen Shushula, antrenörü Ishwarlal Meena ile birlikte bowling sanatında ustalaşmasına yardımcı olarak kriket oynamaya kararlı kaldı.

Sushila ANI'ye “Üç yıldır oynuyorum. Koçum Ishwarlal Meena bana bowling oynamayı öğretti” dedi.

Babası Ratna Meena, kızının sosyal medyada viral olmasını sağlayan Haberyu X hesabında yayınlayan Sachin Tendulkar'a teşekkür ederek, “Sachin Tendulkar'a teşekkür etmek istiyorum. Onun sayesinde kızım viral oldu.”

Okul hayatını dengelemek ve kriket tutkusunun peşinden gitmek Sushila için bu yolculuk hiç de kolay olmadı. Sushila'nın antrenörü, genç dahinin uygun eğitimi almasını sağlamak için dengeyi korumaya zaman ayırıyor.

Ratna koçunun hakkını verdi ve şöyle dedi: “Koçu ona her şeyi öğretti. Zaman ayırıp ona bowling öğretirdi.”

Bu makalede bahsedilen konular