İyi ki öğrendim diyebileceğiniz 10 bilgi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
İyi ki öğrendim diyebileceğiniz 10 bilgi
Merhaba Ses Gazetesi okuyucuları. Bu hafta sizlere iyi ki öğrendim diyebileceğiniz bazı bilgiler vereceğim. Bu yazımı okuduktan sonra eminim güzel dileklerinizi ileteceksiniz. Gelin hep birlikte bu bilgileri inceleyelim. - İnsanların yüzde 67'si çayı kalabalık ortamda, sohbet ederken içmeyi seviyor. Ancak bu insanlar kahve içerken çoğu zaman yalnızlığı seçiyor.-Mesajlarına geç cevap verilen insanların yüzde 82'si sinir krizi geçiriyor. Sebepsiz geç cevap vermek ego belirtisidir. Bu insanlardan uzak durun.-Pantolonu denemeden olup olmayacağını anlamak için boyun bölgenize sarın.-Sabah kalkar kalkmaz ve gece yatmadan içilen bir bardak su, tokluk hissi ve kilo verme açısından önemlidir.-Maraş'ta 30 yıl önce terk edilen köyün kalıntıları, Sır Barajı sularının azalmasıyla gün yüzüne çıktı.-Kovid-19 aşısının yaratıcısı Prof. Dr. Uğur Şahin: Normal hayata 2021 kışında dönülebilir.-Bilim insanlarından oluşan ekip, kan damarı içinden kablo geçirerek insan beynini Windows 10 işletim sistemli bilgisayara bağlamayı başardı.-Dünya'nın tüm tarihi 24 saatlik bir süre olarak görülseydi, insanların yaşamı sadece 1 dakika 17 saniyeyi temsil ederdi.-"EFT yaptım yarın hesabına düşer" devri bitiyor.EFT'de saat 17.00 sınırı kalkıyor, 7/24 para transferi dönemi başlıyor.-Beyin hasarına neden olan 7 etken;(Geç uyumak, Aşırı şeker tüketimi,Kahvaltıyı es geçmek,İdrarı ertelemek , durdurma,Uyurken şapka , eşarp takmak,Çok uyumak , özellikle sabahları,Televizyon izlerken yemek yemek.)

ALINTIDIR