“İki Zor Ayın Ardından, Sanki…”: Hindistan Yedek Kaptanı Smriti Mandhana, Yeni Zelanda'ya Karşı Kazandıktan Sonra Yüreğini Döküyor

oKMaDeM

New member

Yedek kaptan Smriti Mandhana, üç maçlık serinin ilk ODI'sinde Yeni Zelanda'ya karşı galibiyet elde etmek için “zorlu” bir aşamadan geri dönen Hindistan'ın bowling ve saha çabalarını övdü. Hindistan'ın bu ayın başındaki Kadınlar T20 Dünya Kupası kampanyası, turnuvayı kazanan Sophie Devine'nin Yeni Zelanda'sına 58 turluk yenilginin ardından yarı finale çıkamaması nedeniyle felaketle sonuçlanmıştı.

Ancak bu sefer Devine'nin takımı mütevazı bir 228'i kovalamakta yetersiz kaldı ve ODI seri açılışında Hindistan'a 59 koşuyla yenildi.

Harmanpreet Kaur'un yerine kaptanlık yapan Mandhana, görev sırasında “Zorlu bir 1,5 ila 2 ay geçti, bu yüzden galibiyetle başlamak iyi hissettiriyor. Krikete inanmıyorsanız başarılı olamazsınız” dedi. -maç sunumu.

Harmanpreet, belirsiz bir kıkırdama nedeniyle bu maç için dinlendi.

Hintli vurucular da başlangıçlarını değiştiremediler ve düzenli aralıklarla wicket kaybetmeye devam ettiler ve 44.3'te 227'nin altında bir skorla elendiler.

Smriti, 26'ya 2 sayı atan ilk kez denizci hakkında şunları söyledi: “Orta seviyenin altında olduğumuza dair konuştuk ama eğer sahayı iyi oynarsak 20-30 sayı daha ekleyebiliriz. Saima, Suzie'nin wicket'iyle bizim için havayı belirledi.”

“O (Saima) (son birkaç aydır) bizimle birlikteydi. Başından beri harikaydı ve gerçekten sıkı çalıştığını gördük. Onun adına gerçekten çok mutluyum ve bunun onun için sadece bir başlangıç olmasını umuyorum” diye ekledi. .

Saima şunları söyledi: “Çok sabırlıydım, takım harika. İşin sırrı bu. Dürüst olmak gerekirse düz bir kaleydi. Vurucu cennetiydi. Ama bowling grubu olarak gerçekten iyi iş çıkardık ve şans eseri, bu (sonuç) lehimize oldu.” T20 Dünya Kupası'nı kazanan Yeni Zelanda kaptanı Devine, pistten inip topu bowling oyuncusuna geri gönderdikten sonra tuhaf bir şekilde iki sayı geride kaldı.

Atıcı Deepti Sharma hızla kaleci Yastika Bhatia'ya attı, o da Devine'nin ayağı kırışıklığın hemen dışındayken kefaletleri kaldırdı ve TV hakemi oyundan atılmayı doğruladı, Hindistan'a önemli bir atılım sağladı ve Yeni Zelanda'yı 46/3'te bıraktı.

51 topla 41'lik bir vuruş yapan ve dokuz over üzerinden 1/35 ile dönen maçın oyuncusu Deepti, “Kendi sahasının dışında olduğunu düşündüm, bu yüzden onu (Yastika'ya) atmanın iyi bir seçenek olduğunu hissettim” dedi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular