“Hindistan’ın Ne Kadar İyi Olduğunu Hepimiz Biliyoruz”: Devon Conway’in Kriket Dünya Kupası Yarı Final Maçı Öncesinde Dürüst Kabulü

oKMaDeM

New member
Açılış vuruşu Devon Conway, Yeni Zelanda’nın, Çarşamba günü Mumbai’de düzenlenecek Dünya Kupası yarı finalinde başıboş bir Hindistan’ın oluşturduğu “tehdit” ile mücadele etmek için kıdemli oyuncuların deneyimine güveneceğini söyledi. 45 maçlık lig turunun ardından puan tablosunu dördüncü sırada tamamlayan Yeni Zelanda, ICC etkinliklerinin eleme aşamasında Hindistan’a karşı üstün bir rekora sahip. Blackcaps, 2019 yılı yarı final karşılaşmasında ve 2021 Dünya Test Şampiyonası finalinde onları yendi.

Conway, Yeni Zelanda Kriket (NZC) tarafından paylaşılan bir Haberda düşüncelerini paylaştı: “Hindistan’ın ne kadar iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Çok büyük bir ivme taşıyorlar (ve) güçlü bir kadroları var.”

“Ancak bu mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yarı finalde ev sahibi ülkeye karşı oynamak bizim için heyecan verici. Onların bir tehdit oluşturacağını biliyoruz, ancak bu mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyoruz” diye ekledi.

“Bunun bizim için başka bir özel durum olduğunu kabul edebiliriz. Kampımızda çok fazla deneyime sahip olacak kadar şanslıyız – bu durumları daha önce yaşamış kişiler. Bu adamlara güvenebiliriz ve söyleyebileceğim gibi bu çok heyecan verici. ,” açılış hamuru eklendi.

Yeni Zelanda son beş maçından dördünü kaybetti ancak Kiviler finale çıkmaya odaklanmış durumda.

“Dünya Kupası finalinde olmak hedeflerimizden biri. Bu hedefe bir adım daha yaklaşmak güzel, herkes çok heyecanlı. İyi bir kriket oynuyoruz. Bizim için önemli olan, yapmaya devam etmek. biz yapıyoruz. Gerisi kendi başının çaresine bakacaktır” diye ekledi.

Conway’in formu, İngiltere’ye karşı yenilmez bir 152 sayı attığı açılış maçındaki havai fişeklerinin ardından henüz elli sayı yapmadığı için odak noktası olacak.

Şöyle dedi: “Çok heyecan vericiydi. Benim ilk ODI Dünya Kupasım olması nedeniyle, farklı formatta oldukça fazla zorlukla karşılaştım. Burada arkadaşlarla geçirdiğim zamandan kesinlikle çok keyif aldım. Gerçekten çok iyi oynadık. kriket. Bu pozisyonda olmak heyecan verici.”

Genç Rachin Ravindra, üç yüzyıl ve iki ellili olmak üzere dokuz maçta 70.62’lik 565 koşuyla Dünya Kupası’nda en çok koşan oyuncular listesinde 3. sırada yer alıyor.

Kendisini ‘takımda popüler bir genç adam’ olarak nitelendiren Conway, açılış ortağının bu başarıyı daha da artıracağını umuyor.

“Rachin için muhteşemdi. Hepimiz onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Onun için böyle bir dünya etkinliğinde ayağa kalkmak muhteşem bir şey” dedi.

“Gösterdiği performanslardan dolayı kendisine çok teşekkür ediliyor ve bizim için gelecekte de bunu yapmaya devam edeceğini umuyoruz. Takımda çok popüler bir genç adam (ve) oldukça fazla ödül aldı.” dışarıdan da dikkat çekiyor” diye ekledi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular