oKMaDeM
New member
Hindistan – İngiltere 3. Test, 3. Gün Canlı Güncellemeler: İngiltere sürücü koltuğunda.© BCCI
Hindistan – İngiltere 3. Testi, 3. Gün Canlı Güncellemeleri: Hindistan'ı baskı altında tutmayı amaçlayan İngiltere, Rajkot'taki üçüncü Testin 3. Gününe 2'ye 207'de başlayacak. Centurion Ben Duckett ve Joe Root sırasıyla 133 ve 9'luk puanlarıyla devam edecek. Öte yandan ev sahibi Hindistan, geri dönüş yapmak için Cumartesi günü bazı erken kaleleri almayı hedefleyecek. İngiltere, 2. Günde Stumps'ta Hindistan'ı 238 koşuyla geride bıraktı. Konuk takım, Duckett'ın müthiş vuruşu sayesinde sayı başına 6'ya yakın sayı kaydetti. (Canlı Skor Kartı)
İşte Hindistan ve İngiltere arasındaki üçüncü Testin 3. Günün Canlı Skoru ve Güncellemeleri:
Bu makalede bahsedilen konular
Hindistan – İngiltere 3. Testi, 3. Gün Canlı Güncellemeleri: Hindistan'ı baskı altında tutmayı amaçlayan İngiltere, Rajkot'taki üçüncü Testin 3. Gününe 2'ye 207'de başlayacak. Centurion Ben Duckett ve Joe Root sırasıyla 133 ve 9'luk puanlarıyla devam edecek. Öte yandan ev sahibi Hindistan, geri dönüş yapmak için Cumartesi günü bazı erken kaleleri almayı hedefleyecek. İngiltere, 2. Günde Stumps'ta Hindistan'ı 238 koşuyla geride bıraktı. Konuk takım, Duckett'ın müthiş vuruşu sayesinde sayı başına 6'ya yakın sayı kaydetti. (Canlı Skor Kartı)
İşte Hindistan ve İngiltere arasındaki üçüncü Testin 3. Günün Canlı Skoru ve Güncellemeleri:
Şubat17202408:18 (IST)
IND vs ENG Live: İngiltere'nin 238 koşuyla gerisinde
Hindistan, müsabakalarını 445'te bitirirken sopayla olağanüstü bir çıkış yaptı. Bununla birlikte, Ben Duckett 2. Günde bir ton parçalayıp ziyaretçileri güdüklerde 207/2'ye iterek İngiltere de gerçek cesaretini gösterdi. Şu anda İngiltere, Duckett (133*) ve Joe Root'un (9*) yenilgisiz olduğu 238 koşuyla geride bulunuyor.
Şubat17202408:15 (IST)
IND vs ENG Canlı: Merhaba
Merhaba ve doğrudan Rajkot'taki Saurashtra Kriket Birliği Stadyumu'ndan Hindistan ve İngiltere arasındaki üçüncü Testin 3. Gününe ilişkin canlı yayınımıza hoş geldiniz. Tüm canlı güncellemeler için bizi takip etmeye devam edin.
Bu makalede bahsedilen konular