'Herkes Eğlendi': Suryakumar Yadav, Varun Chakravarthy'nin Olağanüstü 5'ine Övgü

oKMaDeM

New member

Hindistan kaptanı Suryakumar Yadav, Pazar günü burada ikinci T20I'de Güney Afrika'ya karşı aldıkları üç kalelik yenilgi sırasında 17'ye 5'lik sihirli rakamlarıyla dönen Varun Chakravarthy'ye övgüler yağdırdı. Chakaravarthy'nin sersemletici büyüsü, 125'i kovalarken Güney Afrika'yı 6'da 66'ya düşürdü, ancak Tristan Stubbs (47) ve Gerald Coetzee (19) ev sahibi takımları 19 overda çizgiyi geçerek Hindistan'ın 11 maçlık galibiyet serisine son vermek için cesaretlerini korudular.

Maç sonrası sunum sırasında Suryakumar, “T20'de birinin 125'i savunurken beş-for alması inanılmaz. Varun bunu uzun zamandır bekliyordu, bowlingi üzerinde çok çalışıyordu ve herkes bundan keyif aldı” dedi.

Vuruşa davet edilen Hindistan, sopayla mücadele etti ve altıya sadece 124 sayı attı.

Suryakumar, “Elinize geçen toplamı her zaman desteklemek zorundasınız. Elbette, bir T20 maçında 120 almak istemezsiniz, ancak bowling oynama şeklimizle gurur duyarsınız” dedi.

“Son iki maç kaldı, çok fazla eğlence kaldı. Jo'burg'a 1-1 girmek çok eğlenceli olacak.” Güney Afrika kaptanı Aiden Markram bowling oyuncularına planlarını mükemmel bir şekilde uyguladıkları için övgüde bulundu.

“Gerçekten iyi bowling oynadığımızı, gerçekten iyi planlar yaptığımızı ve bowling oyuncularımızın gerçekten iyi uyguladığını düşündüm” dedi.

“Vuruş açısından bakıldığında, orta sahayı kırmak istiyorsunuz ama bu işe yaramadı. Bazen bir kümede wicket'leri kaybettiğinizde pek hoş görünmüyor. Bunu çeneye almamız gerekiyor. Kriket markamızı kesinlikle devam ettireceğiz.” Mütevazı toplamı kovalayan Güney Afrika, Stubbs ve Coetzee'nin onları eve götürmek için sekizinci wicket için 42 koşu eklemesinden önce yedi sayıya 86 gerideydi.

Maçın Oyuncusu olarak değerlendirilen Stubbs, “Neyse ki koşu hızı elimizden hiç kaçmadı. Son üç turda aklımda 30 koşu vardı ve çiy de bize yardımcı oldu” dedi.

“Coetzee geldi ve sonunda o vuruşları oynadı ve çizgiyi aştık. O (Coetzee) içeri girdi ve bunu kazanabileceğimizi söyledi. Topa koşmaya geri dönmek her zaman iki vuruş uzaktaydı.

“Sadece nefes almaya çalıştım. Bugün annemin doğum günü ve bu yüzden maçı izlemeye 20-30 kişi geldi. Burası kriket oynamayı en sevdiğim yer. Gergindim, bu yüzden nefes alarak kontrol etmeye çalışıyordum.”

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular