Gülaştı'dan vefasızlık sitemi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Gülaştı'dan vefasızlık sitemi
Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcılığı, Demokrat Parti Genel Sekreterliği, Aydın Adalet Parti İl Başkanlığı, Aydın Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Nizamettin Sarıbaş'ın ölüm yıl dönümünde hiç bir siyasetçi tarafından anılmamasına üzüldüğünü dile getiren Gülaştı, “Hatırlayan bir siyasetçi olur mu diye, bu saate kadar bekledim. Çok üzüldüm. Siyaset ve siyasetçi vefayı hak ediyor olmalı. Özellikle de aktif siyasetçilerden. Bugün Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Demokrat Parti Genel Sekreterliği, Aydın Adalet Parti İl Başkanlığı, Aydın Anavatan Partisi İl Başkanlığı yapan, şehrimizin iz bırakan siyasetçilerinden Nizamettin Sarıbaş başkanımızın, büyüğümüzün, abimizin ölümünün sene-i devriyesi. Aydın’da siyaset esnasında tanıma fırsatı bulduğum beyefendi, naif kişiliği, bilgi, birikim ve tecrübesi ile örnek insandı. Tanışıp istişareler yapabilecek kadar samimi olduğumuzda şahsıma söylediği bir cümleyi omuzlarımda ve kalbimde hissedeceğim: ‘Senin başarın benim başarım evlat.’ Aydın siyaseti için de söylediği sözler var. Birgün onları da paylaşırım. Nur içinde yat, mekânın Cennet olsun, unutmayacağım ve unutturmayacağım Aydın’ın ‘Naif abisi’.." dedi.

ALINTIDIR