Green&Blue Festival’de İtalyan Tech ve Talent Garden ustalık sınıfları

oKMaDeM

New member
bu Yeşil&Mavi Festivali6 – 8 Haziran tarihleri arasında Milano’da düzenlenecek olan fuar, ekolojik geçiş becerilerini kendilerine mal etmek isteyenler için de bir fırsat olacak. Üç gün içinde, Italian Tech ve Talent Garden arasındaki işbirliğinden doğan bir dijital beceri akademisi olan Italian Tech Academy’nin İş Sürdürülebilirliğine odaklanan ustalık sınıflarına ücretsiz kayıt olmak mümkün olacak.

ONLAR laboratuvarlar 45 dakika 1,5 saat sürecek olanIBM Oditoryumu ve kampüsünde Yetenek Bahçesi Adası 6 öğleden sonra, 7 ve 8 Haziran tarihlerinde 10-18 tarihlerinde Talent Garden profesyonelleri ile çeşitli sektörlerden uzmanların ve özel şirketlerin desteğiyle. Ustalık sınıfları sırasında, Akademi’nin İş Sürdürülebilirliği yüksek lisans programında eğitim veren profesyoneller ve Akademi konukları ile tanışma ve diyalog kurma fırsatı olacak. Yeşil&Mavi Festivali Etkinlik sırasında kim konuşacak.

İtalyan Teknoloji Akademisi iş inovasyonu ve İtalyan endüstrisi alanında dijital beceriler konusunda son derece uzmanlaşmış eğitim sunmaktadır. İşgücü piyasasında mevcut boşlukları analiz ederek, piyasanın yeni ihtiyaçlarına cevap vermek için eğitim teklifini genişletiyor.

Green&Blue Festivali’ne katılanlar, İtalyan Teknoloji Akademisi’nin yarı zamanlı ustalarına kayıt olmak için indirim alabilecekler. İş Sürdürülebilirliği, İş gelişimi Ve İçerik Stratejisi 7 ve 13 Ekim tarihlerinde Milano ve Torino’da gerçekleşecek. İş İnovasyonu alanında yüksek lisans derecesi, Yapay Zeka, IoT ve şirketlere sunulan yeni iş yöntemleri uygulamaları aracılığıyla dijital dönüşüm fırsatlarını yakalamak için bir araç kutusuna ihtiyaç duyan tüm profesyoneller için tasarlanmıştır. İçerik Stratejisi Yüksek Lisansı, iletişimle uğraşan ve bir kariyer sıçraması için analitik ve stratejik beceriler kazanmak isteyen profesyoneller için tasarlanmış bir kurstur.

Yetenek Bahçesi Grubu büyüklük ve coğrafi mevcudiyet açısından Dijital Eğitimde Avrupa’nın en önemli operatörü, dijital inovasyon alanında eğitim ve ağ oluşturma lideridir. 2011 yılında Brescia’da doğdu, yetenekleri ve işletmeleri dijital büyümelerinde desteklemeyi amaçlıyor. Avrupa çapında hızla yayılan ve bugün şirketin 12 Avrupa ülkesinde var olmasına ve sektöründe Avrupa lideri olmasına yol açan bir model. Bu aynı zamanda TIP – Tamburi Investment Partners liderliğindeki en büyük İtalyan aileleri arasındaki ortaklar ve aynı zamanda Cassa Depositi e Prestiti, Indaco ve Social Capital sayesindedir.