Gönül Özgün Kişisel Gelişim Kursu, Öğretmenler Günü'nü kutladı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Gönül Özgün Kişisel Gelişim Kursu, Öğretmenler Günü'nü kutladı
Öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Gönül Özgün Kişisel Gelişim Kursu’nun sahibi Gönül Özgün, “Ülkemizin geleceğini oluşturan, kültürlü bilgili erdemli gençler yetiştiren sevgili meslektaşlarım, öğretmen olmak zor bir yolculuğa çıkmak gibidir. Sabır gerektirir, direnç gerektirir, disiplinli bir yaşam gerektirir. Çünkü çıktığımız bu yolculukta, rastladığımız insanların hayatlarında bizler derin izler bırakırız, hatta onların hayatlarının akışını değiştirebiliriz. İşte asıl zorluk burada bir insana şekil vermenin ağır sorumluluğu” dedi. “İLK ETÜT MERKEZİ’Nİ AÇMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”Amacımız her konuda donanımlı, kendine güvenen insani yönü gelişmiş geçmişine sahip çıkan gelecekte söz sahibi olabilecek gençler yetiştirmek olduğunu ifade eden Özgün, “34 yıllık öğretmenlik hayatımın tam 30 yılını Aydın’da geçirdim. 23 yıllık Milli Eğitim de görev yaptıktan sonra dershanelerde çalıştım.2004 yılında Aydın’da ilk Etüt Eğitim Merkezi’ni açmanın farklı gururunu yaşıyorum. Tabi ki ilk açtığım yıllarda birçok zorlukla karşılaştım. Ama ben ‘Öğrenemeyen çocuk yoktur, uygun öğretim metodu uygulanmamış çocuk vardır’ inancı ile çalıştım” diye konuştu.

ALINTIDIR