Gökçeklerin kanalında “dul kadın” skandalı

Karbulut

Member
Melih Gökçek ve oğluna ilişkin Beyaz TV ekranlarında Işık Viral’in sunumuyla ekrana gelen “Hayatta Her Şey Var” programının dün yayınlanan kısmına bayan izleyicilerden birinin sorusu damga vurdu.

Uzman Psikolog ve Müellif Esra Ezmeci’nin de yorumlarıyla katıldığı programda eşinin, mahallede yalnız yaşayan yeni boşanmış bir bayana “Sıkılırsan beni çağır” söylemiş olduğini aktaran bayan, kocasının “İyi niyetle söylemiş oldum” söylemiş olduğini belirterek mevzuyu televizyon ekranlarına taşıdı.

Işık Viral ve Esra Ezmeci, seyircinin yazdıklarına şaşkınlıkla reaksiyon verirken, bayanın “dul” olması da “tehlikeli” bulundu.

“CİNSEL İÇERİK ÇAĞRIŞTIRIYOR”

Viral, programa soru gönderen bayana ise “Ne münasebet” diye reaksiyon verirken, Ezmeci şu açıklamalarda bulundu:

“Hala birtakım kültürel yapılarda, boşanmış bir hanımın hayli daha rahat olabileceği, fazlaca daha rahat beraberlik yaşayabileceği algısı olabilen bir şey. O boşanmış bayan algısı var ya, ben onun meskenine giderim, kaygılarına ortak olurum diye ileti çakmış orada. Hiç bu âlâ niyetli bir şey değil, düzgün niyet aramayacağız. Sıkılırsa niçin seni çağırsın? Sen onun sohbet edeceği biri değilsin. Sıkılırsan algısı orada diğer bir cinsel içerik çağrıştırıyor. Sıkılırsan beni çağır, yalnızken. Hala birtakım kültürlerde boşanmış bayanın birtakım şeyleri daha rahat yaşayabileceği algısı. hanımın hiç alakası yok. Bu algı, önyargı. Eşine epeyce büyük bedel ödetsin.”