“Geri Gelmeye Devam Ediyor”: İngiltere Pacer, Jofra Archer’ın Sakatlığından Endişeli

oKMaDeM

New member
İngiltere’nin hızlı bowling oyuncusu Jofra Archer, 16 Haziran’dan itibaren İrlanda’ya karşı Test ve Ashes serisini kaçıracak. Kıdemli hız oyuncusu James Anderson, takım arkadaşı için sempatisini dile getirdi ve Jofra’nın ne kadar çalışkan olduğunu bildiği için onun için üzüldüğünü söyledi. ve kondisyona geri dönmeye çalışıyor. Jofra Archer, Mumbai Kızılderililerinin IPL 2023 kampanyasında bir kamera hücresi oynadı ve sakatlıkları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Archer sağ dirseğinde stres kırığı yaşıyor. Şubat 2021’den beri Test Cricket oynamamıştı. MI için yalnızca beş maç oynayabiliyordu ve hayal kırıklığı yaratan 9.50 ekonomi oranıyla yalnızca iki kaleyi aldı.

İngiltere için hızlı bir bowling oynayan 40 yaşındaki James Anderson, Jofra Archer ile ilgili endişelerini dile getirdi. “Geri gelip onu kıkırdatmaya devam ediyor, bu yüzden onun için kesinlikle içim parçalandı. Eski haline dönmek için ne kadar çok çalıştığını biliyorum ve umarım çok kötü değildir ve mümkün olan en kısa sürede geri dönebilir. Anderson, Sky Sports News’e söyledi.

Devamını da ekleyerek, “Aynı tür sakatlıklarla mücadele eden birini gördüğünüzde, iş yükünüzü yönetmeye çalışmanın hassas olduğunu düşünüyorum ve bu ister bir formatta ister iki formatta oynuyor olsun, o zaman bu muhtemelen yapılacak hassas bir şeydir. Bu, ileride koçlarla birlikte çalışması gereken bir şey.”

James Anderson, Lord’s Cricket Stadium’da İrlanda ile oynayacağı karşılaşma öncesinde bir sakatlık endişesi yaşıyor. Lancashire’ın Somerset’e karşı son Eyalet Şampiyonası maçında küçük bir kasık gerginliği yaşadı.

İngiltere’nin Test tarihindeki önde gelen kaleci oyuncusu James Anderson, mümkün olduğu kadar çok maça dahil olmayı hedefliyor, ancak asıl odak noktası, Haziran’da Ashes için Avustralya ile karşılaşmaya tamamen uygun olmasını sağlamak.

Sky Sports’a konuşan James Anderson, “Bu yılki önemli serinin ne olduğunu biliyoruz. İrlanda’ya saygısızlık etmek istemem, ilk Ashes Testi için mümkün olduğu kadar çok oyuncuya uygun olmak istiyoruz, bu yüzden umarım olurum,” dedi.

İngiltere Salı günü İrlanda’ya karşı 1 Haziran’dan itibaren İngiltere’de Lord’s’ta oynanacak olan Test için kadrosunu açıkladı.

Ben Stokes, kaptan yardımcısı olarak adlandırılan sağ kanat oyuncusu Ollie Pope ile 15 kişilik kadroya liderlik edecek.

İngiltere’nin kadrosu, geçen yıl Ağustos ayından bu yana sol bacağının kırılması ve ayak bileğinin yerinden çıkması nedeniyle oyun dışı kalan kaleci-vurucu Jonny Bairstow’un dönüşüyle güç kazandı.

Jofra Archer, sağ dirseğinde tekrarlayan bir stres kırığı nedeniyle kalan yaz için dışlandıktan sonra dikkate değer bir diğer isim olacak.

Geri dönüş yapan hızlı atıcılar Mark Wood ve Chris Woakes, ikincisi Mart 2022’den bu yana ilk kez Test kadrosuna geri dönüyor. 11 oynayarak seçilirse, bu onun son iki yılda kendi sahasındaki ilk Testi olacak.

Sadece iki ülke arasındaki ikinci sınav olacak ve dört günlük bir olay olacak. İlginç bir şekilde, 2019’da oynanan ilk maç da İngiltere’nin 143 koşuyla kazandığı dört günlük bir olaydı.

16 Haziran’da ev sahibi Ashes’ın Avustralya ile karşılaşmasıyla İngiltere, ezeli rakipleriyle karşılaşmadan önce biraz oyun süresi elde etmeyi dört gözle bekleyecek.

Kadro: Ben Stokes (ş), James Anderson, Jonathan Bairstow, Stuart Broad, Harry Brook, Zak Crawley, Ben Duckett, Dan Lawrence, Jack Leach, Ollie Pope, Matthew Potts, Ollie Robinson, Joe Root, Chris Woakes, Mark Wood.

Bu yazıda bahsedilen konular