“Geri Dönmek İstedim Ama…”: Hardik Pandya'nın Duygusal Açıklaması, Namedrops Rahul Dravid

oKMaDeM

New member

Hardik Pandya'nın düşüş eğilimi geçen yıl 50'nin üzerinde Dünya Kupası maçında Bangladeş'e karşı başladı, ancak çok yönlü yıldız oyuncu her zaman, eğer ortalıkta takılırlarsa şansın cesurlardan yana olduğuna inanırdı. İlk önce onu dört ay boyunca arka arkaya sakatlıklar tuttu ve ardından MI kaptanı olarak IPL'de çok zorlu iki ay geçirdi. Bu T20 Dünya Kupası'na kadar Hindistan'ın çağdaş zamanların en iyi çok yönlü oyuncusu için hiçbir umut ışığı yoktu. Mojo'sunu yeniden kazandığı yer.

Pandya, 27 top 50'lik bir sayı atıp Hindistan'ın 50 sayılık serisinde kaleyi aldıktan sonra, “Ülke adına oynadığım için şanslıydım, yaşadığım korkunç bir sakatlıktı, geri dönmek istedim ama Tanrı'nın başka planları vardı” dedi. Bangladeş'e karşı zafer.

Bu arada, farklı bir Dünya Kupası formatında da olsa Bangladeş'e karşı oynanan maçta Pandya sakatlanarak sahadan ayrıldı.

Bugün Maçın Oyuncusu ödülünü kazanan Pandya, “Koçumuz Rahul efendim (Dravid) ile konuşuyordum ve 'Şans çok çalışan insanlara gelir' dedi ve bu uzun zamandır aklımdaydı” dedi. .

“Gerçekten iyi bir kriket oynadık. “Her şeyden çok birbirimize bağlı kaldık ve planlarımızı uyguladık.”

Daha önce, Pandya'nın yarım asırlık performansı ve Virat Kohli (37), Rishabh Pant (36) ve Shivam Dube'nin (34) katkıları Hindistan'ı sopaya konulduktan sonra 5 sayı için 196'ya taşıdı.

Mola sırasında bunun yeterli olacağını öngörmüştü.

Pandya, vuruş aralarında yayıncılara “Wicket iyi görünüyordu, par 180 olacaktı, 196 aldık. Burada iyi bir skor” dedi.

Ayrıca şu ana kadar mücadele eden Dube'ye baskı altında dengeli bir vuruş yaptığı için övgüde bulundu.

“Shivam'ın içeri girdiği noktada birkaç küçük kapı kayboldu. Acele etmemesi gerekiyordu ve biz de iyileşmek için iyi iş çıkardık. Onun gücü, iplikçileri alt etmektir.

Pandya, “Zamanı geldiğinde, daha da sertleşebileceğimiz zaman, biz de (onların bowlinginden sonra) gittik” dedi.

Yıldız oyuncu, maç ilerledikçe sahanın yavaşlayacağına inanıyordu.

“Sonunda kesinlikle yavaşlama eğilimi gösteriyor, bazı toplar doğru uzunlukta atıldığında aşağıya doğru kayıyordu, disiplin ve iyi bowling bu işi yapmalı.”

Sir Vivian Richards Stadyumu'nda çok fazla yan rüzgar esiyordu ve Pandya esintiyi kullanmaktan bahsetti.

“Vurucuların rüzgarı kullanmak istediğini fark ettim, rüzgarın estiği yerde onlara şans vermemeye dikkat ettim, önemli olan vurucu olarak bir adım önde olmaktı.” Pandya, vuruş birimi olarak iyileştirmeye yer olduğu konusunda hemfikirdi.

“Biz bir grup olarak birçok yerde daha iyi olabiliriz, gruplar halinde küçük kapılar kaybetmek düzeltebileceğimiz ve daha iyi olabileceğimiz bir şeydir, bunun dışında iyi görünüyoruz.”

Ashwin'in bireysel puanlara yaklaşımı

Bu arada, aynı zamanda aktif uluslararası kriketçiler arasında en zeki analistlerden biri olan kıdemli off-spin oyuncusu Ravichandran Ashwin, taraftarların yarım asır veya asırlık kilometre taşları yerine, etkili 20'li ve 30'lu yılları iyi katkılar olarak görme zamanının geldiğini söyledi.

“Vurucuların 30'ları 20'leri attıktan sonra attığı bir yaklaşıma alışkın değiliz, ancak özellikle ilk vuruşta böyle bir yaklaşımı benimsememizin zamanı geldi.

Ashwin, X'te Hindistan'ın yalnızca yarım yüzyılda ve 30'un üzerinde üç katkıyla neredeyse 200'e ulaştığını yazdı: “Şimdiye kadarki tüm Hintli vurucuların en iyi niyeti”.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular