Gautam Gambhir, Eleştirmenlere Büyük Bir 'Sosyal Medya' Araştırması Yaptı, “Hiçbir Şey Hissetmiyorum…” Dedi

oKMaDeM

New member

Hint kriket takımı başantrenörü Gautam Gambhir, Avustralya'ya karşı oynanacak Border-Gavaskar Test serisi öncesinde kendisini eleştirenlere büyük bir 'sosyal medya' incelemesi yaptı. Gambhir'in taktikleri, Hindistan'ın evinde Yeni Zelanda'ya karşı aldığı 0-3'lük Test serisi yenilgisinin ardından eleştirilere hedef oldu. Gambhir'in birçok stratejisi üzerine çok fazla konuşma yapıldı ve medya raporları, kendisi ile takım yönetimi arasında bazı seçimler konusunda bazı anlaşmazlıklar olduğunu öne sürdü. Ancak takımın Avustralya'ya gitmesi öncesinde düzenlenen basın toplantısında Gambhir, gerginliği hissetmediğini ve Hindistan soyunma odasındaki “sert insanlara” güvendiğini söyledi.

“Sosyal medya benim hayatımda ve herhangi birinin hayatında ne gibi bir fark yaratır? Bu işe başladığımda bunun çok zor ve aynı zamanda çok prestijli bir iş olacağını hep biliyordum. Gambhir, “İşim kesinlikle dürüst olmak olduğu için heyecanlanıyorum” dedi.

“Soyunma odasında ülke için harika şeyler başarmış ve ülke için harika şeyler başarmaya devam edecek olan inanılmaz derecede güçlü insanlar var. Bu yüzden onlara koçluk yapmak ve Hindistan'a koçluk yapmak mutlak bir onur” diye ekledi.

Gambhir, eski Avustralya kaptanı Ricky Ponting'in eleştirilerinin ardından kıdemli vurucu Virat Kohli ve Rohit Sharma'nın savunmasını yaptı ve eski Avustralyalı kaptanın milli takımı hakkında daha iyi düşünmesi gerektiğini söyledi.

Ponting kısa bir süre önce Kohli'nin formu hakkında yorum yapmış ve beş yıl içinde yalnızca iki yüzyılı olan herhangi bir oyuncunun takımda hayatta kalamayacağını öne sürmüştü.

Beş maçlık Test serisi için Avustralya'ya gitmeden önce medyaya konuşan Gambhir, Kohli ve Rohit'in formuna ilişkin soruları yanıtladı. Ponting'in Hint kriketiyle ilgili görüşlerini 'ilgisiz' olarak nitelendiren eski oyuncu, her iki büyük oyuncunun da takıma karşı büyük bir tutku ve açlık duyduğunu doğruladı.

“Hiç de değil…Ricky Ponting Avustralya kriketini düşünmeli, Hint kriketiyle ilgili ne gibi endişeleri var? Virat ve Rohit inanılmaz derecede dayanıklı adamlar. Hint kriketinde çok şey başardılar ve çok şey başarmaya devam edecekler.” Gambhir dedi.

“Hâlâ çok sıkı çalışıyorlar. Hâlâ tutkulular. Hâlâ çok daha fazlasını başarmak istiyorlar ve bu çok önemli bir şey. Soyunma odasındaki açlık benim için ve tüm grup insan için inanılmaz derecede önemli.” Soyunma odasında çok fazla açlık olduğunu hissediyorum, özellikle de son seride yaşananlardan sonra.” diye ekledi.

(ANI girişleriyle)

Bu makalede bahsedilen konular