“Elimizde Değil”: Axar Patel’in 4. Hindistan-Avustralya Testi 5. Güne Girerken Arsız Yorumu

oKMaDeM

New member
Axar Patel’in vuruşları, Border-Gavaskar Trophy’de Hindistan’ın en büyük kazancı oldu ve çok yönlü Gujarat’ın, Avustralya’ya karşı dört maçlık Test serisinde Hindistan’ın en çok koşan ikinci oyuncusu olmasını sağlayan birkaç temel kuralı vardı. Axar, Nagpur’da 84, Delhi’de 74 ve Ahmedabad’da devam eden maçta 79 olmak üzere üç elliden fazla vuruşla 264 tur attı. Motera pisti sakin kabul edilse bile, Jamtha ve Kotla’daki 22 yarda şeritler kendi zorluklarını ortaya çıkardı ve solak buna hazırdı.

Axar, dördüncü günün sonunda medya mensuplarına “Nagpur’daki kampa başladığımızda, dönüş pistlerinde oynayacağımızı biliyorduk. Çok fazla hazırlık veya plan yapmadım, ancak dönen pistlerde oynamak için kendi çalışmamı yaptım,” dedi. burada dördüncü ve son testi oynayın.

Peki izlediği temel plan neydi? “Olası bacak önünü kontrol etmek için bacak güdük üzerinde durmaya kendimi hazırladım – önden ve güdük, çünkü bunlar, dönüşlerde meydana gelebilecek iki işten çıkarma modu. Dizi başlamadan önce kendimi bunlara hazırlıyordum,” dedi Axar planları hakkında.

Çok yönlü, kolay giden, olası üç yüzyılı kaçırdığı için pişman olup olmadığı sorulduğunda güldü.

“Yaralara tuz bastın (gülüyor). Vuruş şeklim… ve kaçırdığım şansların sık sık gelmediğini biliyorum. Bade koş karne (büyük puan almalıydım).

“Olumlu olan şu ki, istediğim gibi vuruş yaptım ve takımın ihtiyacı varken (Virat Kohli ile) iyi bir ortaklığımız oldu. Söylediklerini düşünüyorum (tekrar gülümser) ama şu anda fazla düşünmüyorum. . Odaya döndüğümde kendimi daha çok (kötü) hissedebilirim.” Bir sonraki olası Test maçı, Londra’daki Oval’de Avustralya’ya karşı Dünya Test Şampiyonası finali olabilir ve Hindistan tek bir topaçla girebilir ve bu muhtemelen Ravindra Jadeja olabilir. “XI’de yer almam (WTC finali için) hakkında söyledikleriniz benim elimde değil ve bu konuda hiçbir şey yapamam. Yakaladığım şansları değerlendiriyorum ve ellerime odaklanıyorum. Koç ve kaptan 11’e karar veriyor ve benim işim tutarlı bir performans sergilemek ve 11’deki o yeri kazanmak.”

Soyunma odasından özel bir mesaj yok

Axar, soyunma odasından özel bir mesaj gelmediğini ve tek stratejinin pozitif oynamak olduğunu söyledi.

“Virat bhai ile vuruş yaparken takımdan özel bir mesaj yoktu. Virat bhai benim yaptığım gibi olumlu oynamaya devam etmemi söyledi. Sete girdikten sonra bowling oyuncuları saha dışında da pek yardım almıyordu. Ayarlandıktan sonra, radarımdaki teslimatları birbirine bağlıyordum.

“Virat abi ayrıca 50’nin artık bittiğini ve günlük oyunda 22 fazla kaldığı için büyük düşünebildiğimi söylüyordu. Açıklama veya hızlı oynamayla ilgili bir mesaj yoktu. Saha böyleydi ve o 150’de vuruş yapıyordu ve ben 50’nin üzerindeydim. , bu yüzden koşular akışta geliyordu.”

“Sizler sadece beş günlük testler istediniz”

İlk üç test, üç gün içinde iyi bir şekilde bitti ve maçın beşinci güne girmesine şaşırıp şaşırmadığı bir soru ortaya çıktı.

Axar, “İlk üç maçtan sonra herkes maçın üç gün sonra bittiğini söyledi. Şimdi maç beşinci güne gidiyor ve siz sürpriz diyorsunuz. Bizim elimizde değil” dedi.

“Küçük kapıdan alım alacağımızı düşündük ama olmadı. Küçük kapıya göre oynamalıyız. İlk dört günde sadece ilk vuruşların bitmesine biraz şaşırdık. Çok fazla bir şey yapamıyoruz ve umut edebiliriz.” yarın gelip kazanacağımızı” sözleriyle bitirdi.

Günün Öne Çıkan Videosu

Sachin Tendulkar’ın Gerçek Boyutlu Heykeli 2023 Dünya Kupası Sırasında Wankhede’de Açıklanacak

Bu yazıda bahsedilen konular