“Dünya Kupasının Trump Kartı Olabilir”: Abhishek Nayar Laud’un Hindistan Gençlerinin Asya Kupası Seçimi

oKMaDeM

New member
Abhishek Nayar, kadroya Tilak Varma’yı seçen seçicilere teşekkür etti.© AFP

Hint kriket takımı, 2023 Asya Kupası’ndaki yolculuğuna, 2 Eylül’de Sri Lanka’daki Pallekele Uluslararası Kriket Stadyumu’nda ezeli rakipleri Pakistan’a karşı gişe rekorları kıran bir karşılaşmayla başlayacak. BCCI, turnuva için, uzun süreli sakatlıkların ardından 50-over formatına geri dönüş yapan en iyi oyuncuların yer aldığı 17 kişilik bir kadro seçti. Eski BCCI seçicisi Saba Karim, kadro ve geri dönen oyuncularla ilgili iyimserliğini paylaştı ve Asya Kupası’nın, bu yılın Ekim ayında başlayacak ICC Dünya Kupası öncesinde Hindistan için mükemmel bir hazırlık olacağını söyledi.

“Bu, Hindistan için sadece çekirdek güçlerini değil aynı zamanda bench güçlerini de test etmek için harika bir fırsat. 17 kişiyi seçebilmeleri seçiciler için bir lüks, böylece XI’de birkaç yeni oyuncuyu deneyebilecekler. Gerektiğinde. Bu kıtasal mücadele Hindistan için Pakistan, Sri Lanka ve Bangladeş gibi takımlara karşı büyük bir sınav olacak çünkü tüm bu takımlar kendi oyunlarını 50’nin üzerinde formatta yükseltti. Ancak Hindistan’ın hafif bir avantaja sahip olduğunu hissediyorum. diğerleriyle karşılaştırıldığında,” eski Hindistan kaleci Jio Cinema’ya söyledi. (yerleştirme – https://www.jiocinema.com/sports/analysing-india-s-squad/3819430)

Hindistan’ın eski çok yönlü oyuncusu Abhishek Nayar da Hindistan’ın kadrosu hakkında konuştu. Kadroya Tilak Varma’yı seçen seçicileri takdir etti ve Hindistan’ın, ICC Dünya Kupası’nda takım için X faktörü olup olamayacağını görmek için onu büyük maçlarda denemesi gerektiğini söyledi.

“Tilak’ı kadroda gördüğüme çok şaşırdım. Batı Hint Adaları serisi sırasında Hindistan’ın orta düzey seçeneklerinin kimler olduğu konusunda pek çok tartışma yaptık. Tilak Varma da bowling oynayabilir ve geleceğin bir oyuncusu. IPL’de de Evet, bu büyük bir çağrı Normalde Dünya Kupası yaklaşırken pek fazla riske girmek istemezsiniz.

“Ancak Asya Kupası, Tilak Varma gibi birini test etmek ve onun nasıl biri olduğunu görmek için mükemmel bir platform. Baskı altında performans konusunda size bir örnek gösteren birine sahip olduğunuzda, bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bence Yuvraj ve Raina’nın Hindistan adına hem sopayla hem de topla oynadığı rolü ileride yerine getirebilecek biri olduğunu düşünüyorum. Hindistan’ın onu Asya Kupası’ndaki büyük maçlarda denemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü eğer iyi yaparsa Hindistan’ın kozu olabilir. Nayar, Jio Cinema’ya “Daha önce kimsenin görmediği Dünya Kupası’ndaki kart veya x-faktörü” dedi.

Hindistan, Asya Kupası’nın grup aşamasında Pakistan ve Nepal ile karşılaşacak.

Bu makalede bahsedilen konular