Doktorlar, kız öğrencilerin eğitimi için müzik albümü çıkardı

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Doktorlar, kız öğrencilerin eğitimi için müzik albümü çıkardı
Geleceğin hekimleri olacak kız öğrencilerin eğitim giderlerini karşılamak amacıyla çıkarılan albüme seslendirdiği türküyle destek veren Aydınlı Gamze Yolcu Metin, albümü satın alarak kız öğrencilerin eğitimine katkı sağlamaları için vatandaşlara çağrıda bulundu. Türkiye’nin dört bir yanında müziğe gönül veren doktorlar, pandemi döneminde hayatını kaybeden doktorların anısına “Hekimler Söylüyor Vol.1” ardından “Hekimler Söylüyor Vol.2” adlı ikinci albümü çıkardı. Bursa’da Doktor Özlem Kaya’nın çağrısıyla bir araya gelen hekimlerin arasında Aydın’ın Nazilli ilçesinde diş hekimi olarak görev yapan Gamze Yolcu Metin de yer aldı. Toplam 4 CD’den oluşan Türk Sanat Müziği ve türkülerin yer aldığı 58 eserin bulunduğu albüm, 100 liradan satışa sunuldu. Geleceğin hekimleri olacak kız öğrencilerin eğitim giderlerini karşılamak amacıyla çıkarılan albüm, büyük beğeni topladı. Seslendirdiği türküyle albümde yer alan Aydınlı Gamze Yolcu Metin, vatandaşların albümü satın alarak kız öğrencilerin eğitimine destek olmasını istedi. “UMARIM SESLERİMİZİ GENİŞ BİR KİTLEYE DUYARABİLİRİZ”Albümün hayırlı olmasını dileyen Aydınlı hekim Gamze Yolcu Metin, “Projenin mimarı, koordinatörümüz değerli Dr. Özlem Kaya önderliğinde ses kayıtlarımızı göndererek başvurduk ve yurdun dört bir yanından 55 hekim yolumuza devam etme hakkı kazandık. Bir hastane kurabilecek kadar dev bir kadroya sahibiz. Satın alacağınız albümlerden elde edilen gelir, hekim olacak kız öğrencilerimize Türkiye Eğitim Vakfı aracılığıyla burs olacak. Büyük bir heyecanla girdiğimiz bu yolda, Nazillimiz adına, Nazillili bir hekim olarak tüm yurttan meslektaşlarımla güzel bir sebep için birleşen gönüllerimiz ile yankılanan seslerimizi umarım geniş bir kitleye duyurabiliriz. Ben de naçizane bir türkü ile sesimi duyurmak istedim. Albümümüze, https://shop.hekimlersoyluyor.com adresinden sahip olabilirsiniz. Albümüzü toplu almak isteyen vatandaşlarımız, benimle de iletişime geçebilirler. Şimdiden katkıda bulunacak tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

ALINTIDIR