Cem Yılmaz artık isyan etti

Karbulut

Member
Ünlü komedyen Cem Yılmaz resmi Twitter hesabından canı isteyen düzeneğin kendisini kışkırtma aygıtı olarak kullandığını ve daima manası olmayan bir linç olayının içine sokulmaktan yıldığını söylemiş oldu.

Yılmaz dün, bir devir “Yetmez Ancak Evet” diyen isimlerden olan Rüstem Batum’un Youtube’daki yayınının konuğu olmuştu.

“Rustem Batum Sohbetleri” isimli programda Rüstem Batum Cem Yılmaz’a Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın durumuyla ilgili fikrini sormuştu.

Cem Yılmaz da bu soruya “Valla olan biteni kozmik standartlarda bir ülkede bu biçimde şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum” sözleriyle karşılık vermişti.

Bu kelamların akabinde ünlü komedyen reaksiyonların odağındaki isim olmuştu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada gelen tenkitlere ve reaksiyonlara isyan ederek şu tabirleri kullandı:

“bir daha canı isteyen düzenek beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor. Ne nezaketle söylerseniz söyleyin söylemiş olduğinizin hiç bir manası olmayan linçin içine sokulmaktan artık yıldım. Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim. Çok sıkıldım bu oyundan.”