Carlos Sainz, Lewis Hamilton'un Ferrari'yi daha da büyük bir tehdit haline getirebileceğini söylüyor

oKMaDeM

New member

Lewis Hamilton'a yol açmak için Ferrari tarafından terk edilen sürücü Carlos Sainz, eski takımının, eski dünya şampiyonu ile Formula 1'in zirvesine geri dönmek için daha iyi yerleştirilebileceğine inanıyor. Hamilton, Mercedes'ten Ferrari'ye katıldı ve 40 yaşındaki Seti, önümüzdeki ayki sezonun açılış Avustralya Grand Prix'sinde İtalyan devleri için D çıkışına çıktı.

Sainz, Hamilton'un hareketine yol açtı, 30 yaşındaki İspanyol, Ferrari'deki Charles Leclerc ile birlikte üç yıl sürüş yaptıktan sonra 16 Mart'ta Melbourne'de Williams için sıraya girdi.

Ancak Sainz, Cuma günü İngiliz ekibi Williams'ın Silverstone'daki 2025 lansmanında konuşan Sainz, “Gittiğimde, hem Ferrari'nin hem de Charles'ın bir dünya şampiyonası için olduğunu ve Lewis'in Outhoz'a katılmasıyla birlikte olduğunu hissettim.

“Asla Lewis ile takım arkadaşı olamıyorum, bu yüzden ne yapabileceğini bilmiyorum. Verilerini hiç görmedim. Charles'ın verilerini gördüm ve ne kadar iyi olduğunu biliyorum.

“Bir sürücüyü değerlendirmenin tek yolu, bir takım arkadaşı olduğunuz ve ne yapabileceklerini görmenizdir.

“Ama Lewis'in sonuçlarına ve geçmişine ve onun bir başardığı şeylere baktığımda, sadece Ferrari için rekabet edeceği için çok yüksek bir şans olacağını söyleyebilirim.”

Hamilton, yeni Ferrari'sini Salı günü Londra'daki O2 Arena'da Formula One sezon lansmanında, takımın Maranello merkezine gitmeden önce, ilk kez Ferrari daha fazla olarak medyayla konuşması bekleniyor. .

Williams, 2024 yapıcılarda ayakta duran düşük bir Nint'i bitirdi, ancak Sainz dokuz kez şampiyonların servetini canlandırmaya yardımcı olabileceği konusunda ısrar ediyor.

Sainz, “Bu arabaya ve ekibe aynı anda uygulanabileceğini düşündüğüm çok fazla bilgi, bildiğiniz birçok şey getirdiğime inanıyorum.” Dedi.

“Kazanmak için savaşmaya hazır bir ekip görüyorum. Bu sadece takımın etrafındaki her şeyi Sura yapmak için almak meselesi, tüm mühendislere ve tüm mekaniklere ve sürücülere en yüksek rekabet etmek için doğru araçları veriyoruz Seviye “

Dört Grand Prix'in galibi olan Sainz, 24 tur yeni sezon için Williams'ta Alex Albon ile birlikte bir araya gelecekken, 28 yaşındaki Londra doğumlu sürücü yarışmayı yaşadı.

“Büyük bir üne sahip olan birine (Sainz) karşı çıkıyorum, çok güçlü bir yıldan, muhtemelen Formula 1'de en iyisi, bu yüzden benim için büyük bir zorluk ve olumlu bir bakış açısı,” Söz konusu.

“Kendime inanıyorum ve kimseye karşı çıktığım için mutluyum.”

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir beslemeden otomatik olarak üretilmiştir.)

Bu makalede belirtilen konular