“Büyük yıldızlar olmak anlamına gelmez …”: Kapil Dev'in Virat Kohli'ye keskin mesajı, Rohit Sharma Şampiyonlar Trophy'nin önünde

oKMaDeM

New member

Şu anda Hint kriketinin en büyük oyuncularından ikisi olan Rohit Sharma ve Virat Kohli, kariyerlerinin meşhur çapraz yollarında. Sınıfları tartışılmaz ama mevcut formları değil. Her iki kıdemli yıldız da T20 Dünya Kupası 2024'ten sonra çalkantılı bir koşuya sahipler. Zaten en kısa formattan emekli oldular ve şimdi diğer formatlarda devam edip etmeyecekleri konusunda soru işaretleri düzenleniyor. Rohit 38'in birkaç ayı kısa, Kohli ise birkaç ay önce 36. doğum gününü kutladı.

Avustralya'daki başarısızlıklardan ve testlerde Yeni Zelanda'ya karşı, tüm gözler yaklaşan Şampiyonlar Trophy 2025'te bir iz bırakıp bırakamayacakları üzerinde.

Hindistan'ın 1983 Dünya Kupası kazanan Kaptan Kapil Dev, sorunları düzeltmek için yabancılarla konuşmanın kötü bir şey olmadığını söyledi.

“Koşu olmadığında, sorunlar her tarafta. En iyi çıkış yolu, 'tipiniz' olan kriketçilerle konuşmak. , ama eski Haberlarınızı görüyorsunuz, “Kapil Dev, YouTube kanalı Cricket Adda'da eski Hindistan yıldızı Madan Lal ve Anil Singh.

“Sunil Gavascar, Rahul Dravid gibi kriketçilerle konuşabilirsiniz. Büyük yıldızlar olmak, size nasıl oynayacağınızı söyleyemeyeceğinizden daha az kriket oynayan birinin anlamına gelmez. Koç onu dinleyemeyebilir.

Aynı röportajda Kapil, en iyi yıldızların başarılı olmazsa hayranlarının öfkesinin haklı olduğunu söyledi.

“Hey (Rawit) büyük bir oyuncu. Umarım hızlı bir şekilde oluşur. Antrenöre iyi şanslar diyeceğim. Yerleşmesi zaman alır. Tüm ülke tarafın performansını dört gözle bekliyor. Son zamanlarda, Yan bir süre iyi oynadı.

“Takım iyi sonuç vermedi, hayranların kızgın olması haklı. Bu oyuncular T20 Dünya Kupası'nı, çılgın sahneleri kazandıktan sonra geri dönebildiklerinde, hayatımda hiç görmedim. Yani, kötü yaptıklarında eleştiri takip ediyor. Ben de öyle diyorum ki, oyuncuları o kadar övün, yapamazlar.

Bu makalede belirtilen konular