“Büyük Kişilikler …”: İngiltere, Virat Kohli-Gautam Gambhir Hararetli Değişimin Neden “Mükemmel” Olduğu Konusunda Harika

oKMaDeM

New member
Virat Kohli ve Gautam Gambhir’in ateşli değiş tokuşunu gösteren bir ekran görüntüsü© heyecan

IPL 2023’te sahadaki yüksek oktanlı aksiyonun yanı sıra, nakit zengini ligdeki en önemli konuşma noktalarından biri de çeşitli takımların yıldızları arasındaki münakaşalar oldu. Royal Challengers Bangalore yıldızı Virat Kohli’nin Lucknow Super Giants akıl hocası Gautam Gambhir ve tempolu Naveen-ul-Haq ile sahada hararetli konuşması olsun. Ya da RCB yıldızı tempolu Muhammed Siraj’ın Delhi Capitals’tan Phil Salt ve David Warner’a kızgın sözleri. Olaylar çok fazla gibi. Ve İngiltere büyük Graeme Swann, IPL için harika olduğunu düşünüyor.

“Hayatım boyunca kriket oynadığım için, bazen sahada duygular taşar. Biliyor musun, öyle olursa lig için iyi olur. Oyuncuların canını sıkmayacak kadar sulandırmaya asla çalışmamalısın. Virat Kohli’nin Virat Kohli olmasının nedenlerinden biri, kriketine bu kadar tutkulu olması. O kadar yüzünüze bakıyor ki bu birçok oyuncunun gözünü korkutuyor. Yine de, onun Gautam Gambhir ve olduğunu düşünecek bazı oyuncular olacak. Virat Kohli her zaman işlerine devam edecek. Birlikte oynayarak büyümüş devasa kişilikler. Yani Gautam asla Virat’a geri adım atmayacak. Bu beni güldürdü. Harika olduğunu düşündüm, ” Swann, IPL uzmanı ve yetkili dijital yayıncılar Jio Cinema, Haberler’ye söyledi.

“Tutkunu göstermek güzel. Hızlı atıcıların bowling oynaması ve ardından vuruculara bakması iyi. Hızlı atıcının vurucuları dışarı çıkarması ve ona veda etmesi de iyidir. Bununla ilgili bir sorunum yok. Maçtan sonra olduğu sürece orada el sıkışmadır ve ekrana taşınan kötü bir görüntü yoktur. O zaman sahada tutkudan yanayım. Tüm hayatım boyunca Ashes oynadığıma güvenin, onlarla kıyaslandığında bu hiçbir şey değil”.

Ayrı bir soru sorulduğunda, Kohli-Gambhir’in geç gelip gelmediği “IPL’yi parlattı mı?” Swann cevap verdi: “Hiç de değil. Bence sorun yok. Maçtan sonra el sıkıştılar. Onlar yetişkin adamlar. Kabul edelim ki çatışma olmasaydı, sıkıcı olurdu. Kabaddi’yi izledim ve tüm maç boyunca birbirleriyle tartıştılar.” zaman. Ve bu harika.”

Bu yazıda bahsedilen konular