“Büyük Hata”: R Ashwin’in WTC Finalinden Çıkarılması Üzerine, Michael Vaughan, Sourav Ganguly, Ricky Ponting React

oKMaDeM

New member
Rohit Sharma, WTC finalinde 1. Gün maçında R Ashwin ile sohbet ederken.© heyecan

Dünya Test Şampiyonası finali için, kaptan Rohit Sharma kurayı kazandığı ve Oval’de Avustralya’ya karşı sahaya seçildiği için Hindistan Çarşamba günü Ravichandran Ashwin’i kendi tarafında bıraktı. Off-spin oyuncusu Ashwin, dünyanın en iyi Test atıcısıdır, ancak bulutlu koşullar ve hızlılara yardım etme sözü veren yeşil bir saha ile Hindistan, dört denizci ve çok yönlü spin-bowling oyuncusu Ravindra Jadeja’nın saldırısını seçti.

Benzer bir kombinasyon, Ashwin’in de çıkarıldığı 2021’de Oval’de en son bir Test oynadıklarında Hindistan’ın İngiltere’yi 157 turla yenmesine yardımcı oldu.

Ancak, birkaç eski oyuncu farklı hissetti.

Eski İngiltere kaptanı Michael Vaughan, “#India için @ashwinravi99 olmaması büyük bir hata .. !! #WTC2023,” diye tweet attı.

HAYIR @ashwinravi99 için #Hindistan büyük hata..!! #WTC2023

— Michael Vaughan (@MichaelVaughan) 7 Haziran 2023
“Bak bu sonradan gelen bir düşünce. Ve ben sonradan gelen düşüncelere inanmıyorum. Bir kaptan olarak kura atmadan önce bir karar alıyorsunuz ve Hindistan 4 hızlı bowling oyuncusu ile gitmeye karar vermişti. Son birkaç yılda bunu söyledikten sonra son birkaç yılda 4 pacer ile başarı elde ettiler Test maçlarını kazandılar ama bana sorarsanız… ben kaptan olsaydım – ve her kaptan farklıdır – Rohit ve ben farklı düşünürdüm. Ashwin’in kalitesinden bir spinner’ı XI’in dışında tutmak zor,” dedi eski Hindistan kaptanı Sourav Ganguly öğle tatilinde Star Sports’a.

Eski Avustralya kaptanı Ricky Ponting de konuyu ele aldı. “Kura atışını kazanıp bowling oynadıklarına göre, yeni topla biraz hasar vermek istiyorlar. Çünkü bu oyun devam ederken, bence işler tersine dönecek ve Ashwin’in Avustralya solundan topu döndürmesini isteyeceklerdi. -handers ve o orada değil,” dedi Ponting Channel 7’ye.

AFP girişleri ile

Bu yazıda bahsedilen konular