“Bu Benim Altıncı Ulusal Şampiyonluğum”: Jimnastikçi Dipa Karmakar

oKMaDeM

New member
Dipa Karmakar'ın dosya görseli© AFP

Usta jimnastikçi Dipa Karmakar, Bhubaneswar'da genel büyükler sıralamasında en üst sırayı elde ettikten sonra Perşembe günü bunun altıncı ulusal şampiyonluğu olduğunu söyledi. ANI ile konuşurken Dipa, 2014'ten sonra ilk kez bir Ulusal turnuvaya katıldığını doğruladı. Geri dönüşü sırasında kendisini sürekli desteklediği için koçuna teşekkür etti. Ulusal yarışmalara katılmaları için diğer jimnastikçilere en iyi dileklerini iletti. Olimpiyat sporcusu Dipa Karmakar, Çarşamba günü 2024 Büyükler Artistik Jimnastik Ulusal Şampiyonası'nın 2. gününde genel performansta toplam 49,55 puanla zirveye ulaşarak ilgi odağı oldu.

“Bu yarışmaya kendimi göstermek için katıldım ve dün büyükler genel sıralamasında ulusal şampiyon ilan edildim. Bu benim altıncı ulusal şampiyonluğum. 2014'ten sonra bu kez katıldım. Desteği için koçuma teşekkür etmek istiyorum. Ben… Katılanlara en iyi dileklerimi sunmak istiyorum…'' diye konuştu Dipa ANI'ye.

Tripura's Dipa toplamda 49.55 puan aldı. Vault'ta 13.40, Düzensiz Çubuklarda 10.65, Denge Kirişinde 13.10 ve Yer Egzersizinde 12.40 kaydetti.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak yayından otomatik olarak oluşturulmuştur.)

Bu makalede bahsedilen konular