Bruno Fernandes, Sir Jim Ratcliffe'ye geri dönüyor 'Over Peaid' Jibe

oKMaDeM

New member

Manchester United kaptanı Bruno Fernandes, ortak sahibi Jim Ratcliffe tarafından bazılarının “fazla ödenen” olduğunu geri çektiği için kulüp tarafından imzalanan sözleşmeler için oyuncuların hatası olmadığını söyledi. Fernandes, Ratcliffe tarafından övgüye değerdi, birleşik takımın bazılarının bu hafta medya röportajlarının arkasında “yeterince iyi olmadığını” söyleyen. Birleşik kaptan, Perşembe günü Real Sociedad karşısında 4-1 galibiyetinde bir hat-trick atarak Europa Ligi'nin çeyrek finallerinde yer ayırttı. Ve Ratcliffe, Casemiro, Rasmus Hojlund ve diğer Onana'nın imzalarını, United'ın hala ödediği kulübe gelmeden önce yapılan pahalı anlaşmalara örnek olarak savundu.

Fernandes, “Bu kulüpte rahatlayamayız. Büyük bir standart, medyadan, her yerden aldığınız büyük bir ilgi olduğunu biliyorsunuz.” Dedi.

“Belli bir şey duymak hoş değil. Açıkçası. Hiçbir oyuncunun eleştiriyi veya sizinle konuşulan şeyleri duymayı sevdiğini, yeterince iyi ya da sen ya da her neyse.

Diyerek şöyle devam etti: “Herkesin kendi sözleşmesi var. Kulüp, buraya geldiğiniz sırada veya yeni bir sözleşme yaptığınızda ya da kendiniz hakkında ne olduğunu, kulüp için önemli olabileceğinizi kanıtlamayı kabul ediyor.”

Europa Ligi, United'ın şu ana kadar sefil bir mevsimi kurtarma hopudur.

Ruben Amorim'in takımı Premier Lig'de 13. sırada yer alıyor ve her iki yerli kupa yarışmasının dışında.

Fernandes, geçen yaz Old Trafford'dan ayrılma şansı olduğunu, ancak kaptan olarak daha fazla kupa kazanma arzusunu yinelediğini açıkladı.

“Kulüple oturdum çünkü ayrılma teklifim vardı,” diye ekledi hey. “Kulübü terk etme veya kalma olasılığından bahsettik.

“Benden ne istediklerini söylediler. Beni hala kulübün geleceğinin bir parçası olarak görüp görmediklerini sordum. O zaman (tasarımcı yöneticisi, Erik) ile konuştum.

“Benimle savaştı, kulüp benimle çok açıktı, bu yeniden inşanın büyük bir parçası olacağımı düşündüler. Başarılı olabileceğimizi düşündüm.”

Fernandes'in bu sezon United'ın göze çarpan sanatçısı olarak 15 golün geri dönüşüne rağmen, hala kulübün kaptanı olarak ön kayıtlarından birinden işe alım yapıyor.

Roy Keane, 30 yaşındaki çocuğun “savaşçı olmadığını” ve yakın zamanda yapılan bir medya görünümünde “yetenek yeterli değil” olduğunu iddia etti.

Fernandes, United'da 13 büyük kupa olan eski İrlandalı orta saha oyuncusunun “büyük ölçüde saygı duyduğunu” ve Keane'yi değiştirmeyi umduğunu söyledi.

Fernandes, “Fikrini değiştirmek veya muhtemelen bir Goode olarak gördüğü bir şey yapmaya çalışmak için sahada yaptığım şey.”

Amorim, eski ihtişamlarını yeniden keşfedeceklerse, tarafının “daha fazla Brunos'a ihtiyacı” olduğunu söyledi.

Fernandes'in bu sezon 15 golünden altısı son altı maçta geldi.

Amorim, “Bence bu takım için çok ithal ediyor. Bunu numaraya göre görebilirsiniz ve bu son oyunlardan görebilirsiniz, o her zaman skor yapan adam,” dedi Amorim.

“Bu takım için oynadığınızda, eleştirmenlere hazırlıklı olmalısınız ve eski oyuncuların burada çok başarılı olduklarını ve konu standartlarının o kadar yüksek olduğunu anlıyorum ki, böyle şeyleri siyah beyaz olarak görüyorlardı.

“Hayatta bazen sadece siyah beyaz değil, başka renkler de var ve bağlamı anlamalısınız.

“Yine, her zaman orada, elinden gelenin en iyisini yapıyor, bu yüzden onun gibi bir oyuncuya koçluk yapmaktan gurur duyuyorum.”

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir beslemeden otomatik olarak üretilmiştir.)

Bu makalede belirtilen konular