Border-Gavaskar Trophy 2024-25: Avustralya, Pembe Top Testi İçin Kadroya Sınırsız Beau Webster'ı Ekleyecek

oKMaDeM

New member

Avustralya, 6 Aralık'tan itibaren Adelaide'de pembe topla oynanacak ikinci Sınır-Gavaskar Kupa Testi için hızlı bowlingde çok yönlü Beau Webster'ı kadrosuna eklemeye hazırlanıyor. News Corp'un Çarşamba günü yayınladığı bir raporda Webster'ın söylediğine göre Avustralya'nın Perth'te dört gün içinde Hindistan'a karşı 295 turluk bir yenilgiye uğradığı seri açılışının ardından “ağrı” çeken çok yönlü oyuncu Mitchell Marsh için sakatlık sigortası olarak seçildi. Stadyum. Birinci ve ikinci Testler arasında on günlük bir boşluk olmasına rağmen, eğer Marsh, Perth'te ondan fazla bowling oynadıktan sonra Adelaide maçına zamanında yetişemezse, Webster'ın Avustralya'nın 468. erkek Test kriket oyuncusu olma şansı olur.

Perth'teki mağlubiyetin ardından baş antrenör Andrew McDonald, “İyi mi kalktı? Bekleyip göreceğiz. Mitch'in (Marsh) biraz eksik geldiğini biliyorduk, ancak ilk vuruştaki performansın tatmin edici olduğunu düşündüm” dedi. .

Webster 61 ve 49'luk skorlar topladı ve Tazmanya'da topla 3/81 ve 2/25'i seçerek Sydney Cricket Ground'daki Sheffield Shield maçında New South Wales karşısında eyaletin aldığı 55 turluk galibiyet elde etti. Devam eden sezondaki ilk galibiyetleri.

2022/23'ün başlangıcından bu yana Webster, beş yüz dokuz elli dahil olmak üzere ortalama 51,08 ile 1788 çalıştırma biriktirdi. Ayrıca son Sheffield Shield sezonunda ortalama 29.30'da 30 kaleye çıktı. Avustralya A'nın Hindistan A'yı 2-0 yendiği son seride 145 koşu attı ve yedi kaleyi seçti.

“(Webster) şu anda özel bir oyuncu. Ne zaman başımızın dertte olduğunu hissetsem, topu ona atabileceğimi ve o da bir şeyler yaratabilecekmiş gibi hissediyorum ya da ne zaman başımız belaya girse yarasa o zaman bizi oradan çıkarabilir.

“Değerli koşularla, birinci ve ikinci vuruşlarla ve tabii ki son iki kaleyi alarak bu oyunu klasına bir kez daha gösterdi. Bu olağanüstüydü ve bu durumlarda gerçekten topu istiyor. Grubumuzda olması harika bir adam. ve gerçek bir lider.

“Potansiyel olarak çok yönlü bir yedek oyuncu olarak (Test tarafı için) çevresinde biraz konuşulduğunu biliyorum ve eğer bu yöne gideceklerse bu hamleyi çok destekliyorum. Sanırım rekabetin saygısını kazandı. Tazmanya kaptanı Jordan Silk, Sidney'deki maç bittikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu denizciler ve insanların bunu gerçekten görmesi muhtemelen bir veya iki yıl sürdü” dedi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)

Bu makalede bahsedilen konular