Ben Stokes'un Eleştirisinden Sonra İngiltere Büyükünün Virat Kohli'nin Eğitimine İlişkin Eski Videosu DRS Viral'de. Kol saati

oKMaDeM

New member

Ev sahibinin büyük bir farkla kazandığı üçüncü Hindistan-İngiltere Testi'nde önemli anlar yaşandı. Sarfaraz Khan'ın ilk çıkışından Yashasvi Jaiswal'ın hakim çift tonuna ve Ravindra Jadeja'nın çok yönlü gösterisine kadar, maç kriket hayranları için bir zevkti. Maçta tartışmalı anlar da yaşandı. İngiltere kaptanı Ben Stokes, maç sırasında yapılan bazı şüpheli LBW çağrılarından memnun değildi. bu onu ve baş antrenör Brendon McCullum'u şaşkına çevirdi. Stokes, Jasprit Bumrah'a ikinci vuruşta Zak Crawley'nin LBW'yi oyundan atmasını örnek vererek, hakemin çağrı yönünün iptal edilmesi gerektiğini öne sürdü.

“Benim kişisel görüşüm, eğer top direğe çarpıyorsa, direğe çarpıyor demektir. Dürüst olmak gerekirse 'hakemin çağrısını' kaldırmalılar. Bu konuya çok fazla girmek istemiyorum çünkü öyle görünüyor Stokes, “İnliyoruz ve Test maçını bu yüzden kaybettiğimizi söylüyoruz” dedi.

Ancak Ben Stokes'un yorumları kriket dünyasında büyük yankı uyandırırken, eski İngiltere kaptanı Nasser Hussain'in Virat Kohli'yi Virat Kohli'yi sorgulamak için eğittiği eski bir Haber viral oldu.

2021'de çekilen Haberda Nasser Hussain, o zamanki Hintli kaptan Virat Kohli'nin Stokes'un söylediklerine benzer bir şey söylemesinin ardından Hakem Çağrısı'nın gerekliliğini açıkladı.

DRS'de hakemin çağrısının olmasının nedeni. Nasser Hussain'in mükemmel açıklaması. pic.twitter.com/t9SrJPSr08

— Mazher Arshad (@MazherArshad) 19 Şubat 2024
Videoda Hüseyin'in, top takip cihazı topun kütüklere çarptığını göstermesi durumunda topun “dışarıda” olduğu şeklindeki ifadenin neden doğru olmadığını açıkladığı görülüyor.

Bu arada Ben Stokes, takımının kaybının suçunu teknolojiye yüklemediğini ancak DRS sisteminin daha sağlam olmasını istediğini açıkladı.

“Bu, oyunun sonucuna göre sabitleyeceğiniz bir şey değil. Bazen bu kararların yanlış tarafında olduğunuzda acı verir ama bu oyunun bir parçasıdır. Onların sizin yolunuza gitmesini istersiniz, bazen giderler ve bazen de öyle yaparlar. yapma

“Sadece eşit bir oyun alanı istiyorsunuz. Özellikle Hindistan'da top dönerken hakemlerin işi inanılmaz derecede zor. Benim kişisel görüşüm, eğer top kütüklere çarpıyorsa, kütüklere çarpıyor demektir. Tamamen dürüst olmak gerekirse, 'hakemin çağrısı'. Bu konuya çok fazla girmek istemiyorum çünkü sanki inliyor ve Test maçını bu yüzden kaybettiğimizi söylüyoruz gibi geliyor.”

Bu makalede bahsedilen konular