Ben Stokes, Chennai Super Kings İçin IPL Oynayarak Sakatlanma Riskine mi Giriyor? Brendon McCullum’un Net Bir Cevabı Var

oKMaDeM

New member
Ben Stokes, IPL 2023’te Chennai Super Kings için oynayacak© AFP

İngiltere baş antrenörü Brendon McCullum, yaklaşan IPL’nin Ben Stokes’un Ashes’in dönüşünü “tehlikeye atmayacağına” inanıyor ve Chennai Super Kings’in sağlık ekibinin çok yönlü birinci sınıf oyuncuyla ilgileneceğine olan inancını dile getirdi. Tekrarlayan bir sol diz sakatlığı ile mücadele eden İngiliz kaptan, Yeni Zelanda’ya karşı iki Test serisinde sadece dokuz kez bowling oynadı. Ayrıca, buradaki dramatik tek turluk yenilgilerinde 33’lük vuruşu sırasında da acı içinde görünüyordu. McCullum, “(IPL oynayarak) onu tehlikeye attığını düşünmüyorum. Chennai düzeni, oyuncularına bakmakta mükemmel ve çok iyi bir sağlık ekiplerine sahipler ve ona iyi bakılacak.” ESPNCricinfo’da.

“Kaptan güçlü bir zihne sahip ve büyük anları nasıl doğru anlayacağını biliyor. Hayatı böyle, değil mi? Yani benim herhangi bir endişem yok.” Stokes, IPL 2023 müzayedesinde en pahalı üçüncü satın alma oldu ve burada CSK onu 16,25 Rs karşılığında kaptı.

En kazançlı franchise ligi, 31 Mart’ta CSK’nın Ahmedabad’da şampiyon Gujarat Titans’ı almasıyla başlayacak.

Turnuva 28 Mayıs’ta sona erecek ve beş-Test Ashes, 16 Haziran’da Edgbaston’da başlayacak. Stokes liderliğindeki İngiltere, 2015’ten bu yana ilk kez seriyi geri almak istiyor olacak.

Ancak İngiltere’nin Ashes kazananları Michael Vaughan ve Steve Harmison, Stokes’u IPL’de oynamamaya çağırdı.

Ancak McCullum daha büyük resme baktı ve Stokes’un “Ashes senaryosunu” yazmaya istekli olacağını söyledi.

“Aslında onun burada oynamasını ve kaptanlık olmadan da başkalarını düşünmeden kriket oynama fırsatını görmesini dört gözle bekliyorum. Dişlerinin arasındaki biraz ve bence iyi olacağız,” dedi koç.

“Her şeyde büyük resmi görüyor, bu yüzden kaptana tamamen bakılacağı konusunda hiçbir endişem yok. Ayrıca kaptanın yazmayı beklediği senaryonun Ashes olduğuna da inanıyorum, bu yüzden tatlı olacak.”

Günün Öne Çıkan Videosu

Eski Delhi Üst Düzey Polisi, Cricket’i Yozlaştırmaya Devam Eden Şeyler Konusunda Açılıyor

Bu yazıda bahsedilen konular