“Bebek Adımları…”: Prithvi Shaw’ın Özel Mesajı, Delhi Başkentleri Rishabh Pant’ın Hızlı İyileşme Dilerken

oKMaDeM

New member
Delhi Capitals, Hindistan Premier Ligi 2023’teki ilk iç saha maçını Salı günü Delhi’deki Arun Jaitley Stadyumu’nda Gujarat Titans’a karşı oynayacak. Delhi Capitals’in normal kaptanı Rishabh Pant, geçen yıl karşılaştığı trafik kazasında aldığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon oynamadığı için takımının ilk iç saha maçını tribünlerden oynamasına destek olacak. Savunan şampiyonlar Gujarat Titans’a karşı oynadıkları çatışmadan önce, Delhi Capitals ekibi, IPL Twitter hesabı tarafından yayınlanan bir Haberda Pant’a özel bir içten mesaj gönderdi.

Pant, sürekli sakatlığından kurtulurken, takım arkadaşları ona hızlı bir iyileşme dilemek ve sahaya hızlı bir şekilde katılmak için küçük bir Haber çekti.

Delhi vurucusu ve Pant’ın sevgili arkadaşı Prithvi Shaw, “Rishabh, umarım iyileşiyorsundur, Habernu görüyorum; şimdi bebek adımları geliyor. İyileştiğini görmek gerçekten çok güzel. Seni gerçekten özledik, yakında iyileş ve geri dön.” bizimle sahaya. Seni seviyorum. Kendine iyi bak dostum.”

Geçmiş olsun, Rishabh!

için dilekler dökülür @RishabhPant17 beğenmek @DelhiCapitals ilk iç saha maçları için hazırlanın #tatalipl #DCvGT pic.twitter.com/w8Sp0B4ZTF

— Hindistan Premier Ligi (@IPL) 4 Nisan 2023
Çok yönlü bowling oyuncusu Axar Patel, kaleci vurucuyla o anı hatırlıyor ve ondan bir an önce sahaya çıkmasını istedi.

Patel, “Bugün ilk iç saha maçın, 3-4 yıl sonra Delhi’de oynuyoruz. İyileştiğini görüyorum. Yakında sahada eğlenirken görüşürüz,” dedi.

INR 2.80 Crore’da DC’ye getirilen çok yönlü Rovman Powell, Pant’ın maçı izlemeye geleceğini öğrendikten sonra heyecanını dile getirdi.

Powell, “IPL 2023 sezonunda bizim için ilk iç saha maçımız, size (Rishabh Pant) en iyisini diliyorum, umarım iyileşiyorsunuz. Bizi desteklediğinizi biliyoruz, sizin için yapacağız kardeşim” dedi.

Spinner Kuldeep Yadav, “Delhi’deyiz, burada ilk maçımızı oynayacağız, seni özlüyoruz. Bir an önce iyileşmen için tüm dileklerim var. Her zaman bir bağlantımız var ve takım seni özlüyor.”

Sağ kol hızlı atıcı Kamlesh Nagarkoti, “Merhaba Rishabh Bhaiya! Hepimiz sizi özlüyoruz. Sizinle şehrinizde buluşmaya hazırız. Birlikte oynayabilmek için lütfen yakında iyileşin.”

Takım, GT’ye karşı oynayacağı maç için denizaşırı çok yönlü Mitchell Marsh’ın son maçında altın bir ördeğe çıkma hayal kırıklığını yenmesini bekleyecek.

Marsh’ın da maçtan önce Pant için söyleyecekleri vardı, “Rishabh, acil şifalar dilerim dostum, yakında görüşmek dileğiyle.”

Delhi Capitals, Lucknow’daki Ekana Kriket Stadyumu’nda Lucknow Super Giants’a karşı sezonun açılış maçında 50 koşuyla mağlup oldu.

Bu yazıda bahsedilen konular