“Bazen Kabaddi Oyuncuları Benden Daha Fazla Ücret Alıyor”: Abhishek Bachchan Pro Kabaddi League’in Yükselişinde

oKMaDeM

New member
Hindistan’a ait bir spor olan kabaddi, bir spor ülkesi olarak Hindistan’da gerçekten devrim yarattı. Kriket Hindistan’da en çok takip edilen spor olmaya devam ederken Pro Kabaddi Ligi, Hindistan Premier Ligi’nden sonra ülkede en çok izlenen ikinci etkinlik haline geldi. PKL franchise’ı Jaipur Pembe Panterler’in sahibi Bollywood oyuncusu Abhishek Bachchan, Haberler’ye kabaddiye olan sevgisini ve bu spora ilk olarak nasıl başladığını anlattı. Abhishek basketbolu, futbolu ve kriketi kendisine yakın tutan bir spor tutkunu olmaya devam ederken, onu kabaddi’ye sokan sanayici Anand Mahindra oldu.

Haberler ile yaptığı sohbette Abhishek, Bay Mahindra’nın Pro Kabaddi Ligi’ni başlatma fikrini ortaya attığını açıkladı. Abhishek, ekibini böyle bir ligin ne kadar sürdürülebilir olabileceğini anlamaya çalışırken, araştırma sırasında öğrendikleri onu şaşkına çevirdi.

“Yaklaşık 10.11 yıl önce, Bay Anand Mahindra ile sosyal olarak tanıştığımda spor hakkında konuşmayı çok isterdik. Basketbola, futbola ve krikete olan tutkumu biliyor. Böyle bir toplantıda sizin öyle olduğunuzu biliyorum” dedi. spor konusunda tutkulu. Pro Kabaddi Ligi adı verilen bu ligi bir araya getiriyorum, katılmak ister misiniz?” dedi.

“İlk tepkim Kabaddi oldu, vay be, o zamanlar kimse bunu düşünmüyordu. Ona sana geri döneyim dedim. Ben ve ekibim biraz Haberin Detayları araştırması yaptık. Çocukken kabaddi oynadım ama her şey çok sıradandı. Sonra günümüzün kabaddisinin nasıl oynandığını gördüm. Ayrıca evimin yakınındaki bir kabaddi maçına da bakmaya gittim, yerel bir turnuvaydı ama 10.000 kişi izliyordu. Atmosfer beni çok etkiledi. Bunu neden ulusal sahneye koymadığımızı merak ediyordum. Sporda yapmak istediğim türden işlerin tüm kutucuklarını işaretliyordu. Bay Mahindra ile konuştum ve “Ben varım” dedim,” dedi.

Kabaddi’nin yükselişi sadece izleyici sayısı açısından olmadı, oyuncuların maaşları da önemli ölçüde arttı. Abhishek bile bazı oyuncuların kendisinden daha fazla kazandığını itiraf etti.

Bu makalede bahsedilen konular