Asya Kupası 2023: Hardik Pandya, Continental Etkinliği Öncesinde Eşi Natasa Stankoviç’e olan Sevgisini Bir Dizi Fotoğrafla İfade Ediyor

oKMaDeM

New member
Hardik Pandya, eşi Natasha Stankovic ile birlikte bu fotoğrafı Instagram’da paylaştı©Instagram

Hardik Pandya, Hindistan’ın Asya Kupası ve Dünya Kupası’nda çarkın önemli bir dişlisi olacak. 2 Eylül’de yapılması planlanan Hindistan-Pakistan karşılaşmasında onun rolü önemli olacak. Hindistan’ın bowling ve vuruş bölümünde birçok seçeneği olsa da Pandya’nın yerini alacak kişiyi bulmak zor. Dünyanın en iyi hızlı bowling oyuncularından biridir. Basitçe söylemek gerekirse, diğer oyunculardan farklı olarak takıma denge sağlıyor. Hindistan Pakistan’a karşı harekete geçtiğinde Pandya’nın performansı ortaya çıkıyor.

Heyecanlı karşılaşma öncesinde Pandya, Natasha Stankoviç’e olan sevgisini sevimli bir paylaşımla dile getirdi.

Cumartesi günü Rohit Sharma liderliğindeki Hint kriket takımı, Sri Lanka’da Babar Azam liderliğindeki Pakistan kriket takımıyla karşılaşacak. Hindistan-Pakistan maçı her zaman yakından izlenen bir olaydır. Bu kez maç, takımlara 2023 Dünya Kupası öncesinde kombinasyonlarını birbirlerine karşı test etme şansı verdiği için ekstra önem taşıyor. Bu şekilde Hindistan-Pakistan maçı gişe rekorları kıracak.

Maç öncesinde Pakistan kaptanı Babar Azam, Virat Kohli’nin kendisini övdüğü zamanı anlattı.

“Birisinin bu şekilde yorum yapması gerçekten çok iyi hissettiriyor. Virat Kohli’nin yorum yapması benim için gurur verici bir an. Gerçekten çok iyi hissettim. Böyle övüldüğünüzde güven kazanıyorsunuz. 2019’da şunu söyledi ( Dünya Kupası) Yanına gittim. Zirvedeydi, şimdi de zirvede. Ondan biraz ders almam gerektiğini düşündüm. O zamanlar ondan çok şey öğrendim. Pek çok şeyi anlattı. Yardımcı oldu. Babar Azam, Star Sports tarafından yayınlanan bir Haberda, “Bunlar bana çok yardımcı oluyor” dedi.

Bu makalede bahsedilen konular