“Anushka ile Tanıştığımda…”: Virat Kohli ‘Hayatı Değiştiren’ Anı Anlatıyor

oKMaDeM

New member
Kuşkusuz dünyanın gördüğü en iyi vuruculardan biri olan Virat Kohli, bir kriket oyuncusu olarak uzun bir yolculuk geçirdi. Hint takımının ilk günlerinde tombul bir kriket oyuncusu olmaktan, ülkede kriket oynanma biçiminde devrim yaratan ‘glütensiz’ bir oyuncu olmaya kadar. Kohli, kariyerinde birçok dönüm noktası yaşamış olsa da, ona göre ‘hayatını değiştiren’ an, daha sonra eşi olacak olan Bollywood oyuncusu Anushka Sharma ile tanıştığı zamandı.

RCB Podcast’in son bölümünde Kohli, hayatındaki bazı önemli olaylara baktı. Babasının ölümüyle işlerin nasıl değiştiğini hatırlatan Kohli, olaylara bakış açısının değiştiğini ancak hayatının değişmediğini söyledi.

“Babam öldüğünde, bu daha çok olaylara bakış açım değişti ama hayatım bu şekilde değişmedi. Etraftaki hayat eskisi gibiydi. Bu olay bana çok fazla dayanıklılık verdi, ne olduğuna çok fazla odaklanmamı sağladı. Hayatta yapmak istiyorum ve hayalimi gerçekleştirmek için çok fazla motivasyonum var ama bu hayatımı değiştirmiyordu. Hala kriket oynuyordum, hala yapmam gerekeni yapıyordum ve ortam oldukça benzerdi”, dedi.

Virat, Anushka Sharma ile tanıştıktan sonra hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor. @eaturenow hediyeler #RCB Podcast’i! #Bold Oyna @imVkohli @danishsait pic.twitter.com/90JHI5ESkr

– Royal Challengers Bangalore (@RCBTweets) 9 Mart 2023
‘Hayat değiştiren’ andan bahseden Kohli, Anushka ile tanıştıktan sonra hayatı tamamen farklı bir şekilde gördüğünü söyledi.

“Anushka ile tanıştığımda hayatımı değiştiren bir an olacağını söyleyebilirim, çünkü hayatın farklı bir yönünü gördüm. Çevreme benzemiyordu; farklı bir bakış açısıydı, farklı bir bakış açısıydı, yani olan bu. Çünkü aşık olduğunuzda bu değişiklikleri içinizde de işlemeye başlarsınız çünkü birlikte hareket etmeniz gerekir.Bunu yapmak için kendinizi açmanız gerekir birçok şeyi kabul etmeniz gerekir. ve bu benim için hayatımı değiştiriyordu,” diye açıkladı eski Hindistan ve RCB kaptanı.

Günün Öne Çıkan Videosu

WPL’de En Çok Kim Gol Atar? Hayranların Kararı Çıktı

Bu yazıda bahsedilen konular