Altınkum Yazarlar Festivali bir yıllık aranın ardından yeniden yapılacak

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Altınkum Yazarlar Festivali bir yıllık aranın ardından yeniden yapılacak
Altınkum Yazarlar Festivali Koordinatörü Hayri Kandemir, Yazarlar Festivalini bu yıl yapılacağını kaydederek yazılı açıklamada bulundu. Kandemir yaptığı açıklamada “ Didim’de yapılan festivaller içerisinde halkımızın yoğun ilgi göstererek beğenisini kazanan Altınkum Yazarlar Festivali bu sene 17.yaşına girecek. 1 Ağustos 2021 Pazar günü Serhan Asker’in’ Görkemli Hatıralar’ programıyla sabah saat 10.00 da başlayıp öğlen saat 13.00 kadar sürecek Altınkum’dan yapılacak olan canlı yayın Didim’in tanıtımı ve turizmine büyük katkıda bulunacaktır. Yazarlar Festivali kapsamında önceki yıllarda festivale katılan yazar ve sanatçılarla şiir dinletisi, panel, söyleşi ve konserler yapılmaktaydı. Bu sene yazar ve sanatçılarımız etkinlik boyunca sadece kitaplarını imzalayacaklardır. Önceki yıllarda saat 20.00 da başlayan kitap imzalan günün koşullarına göre erken saatlere ayarlanacaktır. Geçen yıl pandemi nedeniyle iptal ettiğimiz Yazarlar Festivaline bu sene katılmak için yoğun istek ve talep gelmektedir. Ülkemizin seçkin ve tanınmış yazarları şimdiden etkinlik programına isimlerini yazdırmışlardır. Yazarlar Festivaline yıllarca katkıda bulunan başta Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve ekibine ayrıca işadamlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.”ifadelerine yer verdi.

ALINTIDIR