Alaycı Rohit Sharma, Hindistan'ın Ev Testi Rekoruyla İlgili Alaycılarla Mücadele Ediyor. Bunu söyle

oKMaDeM

New member

Hindistan kaptanı Rohit Sharma Pazartesi günü, evinde Test serisi galibiyetinin yeterince tanınmamasını ve eleştirmenlerin bir yenilgi durumunda tüm güçleriyle takımın peşine düşme eğilimlerini eleştirdi. Rohit, mekan, rakip veya koşullar ne olursa olsun bir Test serisi galibiyetinin önemini vurguladı; ev sahiplerinin, trend belirleyen İngiltere takımını evinde art arda 17. seri galibiyetiyle dümdüz etmesinden sonra yaptığı gözlem.

Maç sonrası basın toplantısında Rohit, “Evde ve deplasmanda, ikisini birbirinden ayırabilirsiniz, ancak eğer evinizde kazanırsanız, bunun hakkında pek fazla konuşulmaz, 'ah, Hindistan'ın kendi evinde kazanması gerekmiyor' gibi bir şey” dedi.

“Eğer yapmazsan o zaman ne olacağını ben de biliyorum ama evet, senin de açıkça söylediğin gibi, her seri kazanırsın, hangi takıma karşı oynarsan oyna, ne zaman oynarsan oyna, Koşullar veya ülke ne olursa olsun, Test serisi kazanmak bir Test serisidir. siz de oynayın” diye ekledi.

Hindistan, buradaki dördüncü Testin dördüncü gününde İngiltere'yi beş kaleyle yenerek beş maçlık lastikte tartışılmaz bir 3-1 öne geçti.

Kendi evinde bir seri galibiyetin daha keyfini çıkaran Rohit, ancak bunun, ODI Dünya Kupası finalinde Avustralya'ya karşı muhteşem bir koşunun ardından alınan yürek parçalayıcı yenilgiyi telafi edip edemeyeceğinden emin değildi.

“Çok yorucu. Beş maçlık bir seriyi oynamak kolay değil. Test kriketinin amacı da bu.

“Yolunuzu buluyorsunuz, mücadeleye devam ediyorsunuz, sopayla ya da topla hangi yarışmaya girerseniz girin, bunu beş ila yedi haftalık bir süre boyunca tutarlı bir şekilde yapmalısınız.

“Yani oldukça sevindirici. Ancak yine de Dünya Kupası ile bu serinin galibiyetini karşılaştırmak istemiyorum çünkü ikisi de farklı formatlar. Ancak bu sonuçtan oldukça memnunum” dedi.

'Beşinci Test için Bumrah hakkında hiçbir fikrim yok'

Serinin cebinde olmasıyla Hindistan, Jasprit Bumrah'ın hücumuna ayak uydurabilir.

Hintli kaptan, takımın iş yükü yönetimine uygun olarak dördüncü Test için dinlenen lider tempocusu hakkında “Hiçbir fikrim yok. Oturup tartışmadık” dedi.

Bu makalede bahsedilen konular